Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ;

Το μουμιοποιημένο σώμα που βρέθηκε σε μια αρχαία αιγυπτιακή πυραμίδα στη περιοχή Lahun στις 21/5/2011, είναι εξωγήινο(!) σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Δρ. Victor Lubek, συνταξιούχου καθηγητή του πανεπιστήμιου της Πενσυλβανία.

Το πλάσμα, ύψους περίπου 1.5 με 1.6 μέτρων ανακαλύφθηκε κατά την διάρκεια της εξερεύνησης του μνημείου, που χρονολογείται από τις δυναστείες Senusret ll (1897 – 1878 π.Χ.).

Το μουμιοποιημένο πτώμα τάφικε με μεγάλη προσοχή, μαζί με διάφορα παράξενα αντικείμενα που αποκάλυπταν την ταυτότητα του, ονομάζοντας το ως βασιλικό σύμβουλο ''osirunet'' (απεσταλμένο από το παραδείσιο άστρο).

To πλάσμα ανακαλύφθηκε όταν ο αρχαιολόγος είχε εντοπίσει τυχαία ένα κρυφό θάλαμο, ενώ εξερευνούσε πέρησι την πυραμίδα. Στο θάλαμο έχει βρεθεί επίσης μείγμα από χρυσό και πηλό και ένα είδος ενδύματος που κάλυπτε το σώμα του.

Η ομάδα του UFO's & ALIENS TRUTH (Greek community), παραμένει επιφυλακτική ως προς την αυθεντικότητα της είδησης αλλά και ως προς την εξωγήινη προέλευση της μούμιας, που ακόμα παραμένει μυστήριο, καθώς η προηγούμενη αναφορά για εξωγήινη μούμια στο Περού
ηταν προϊόν ''πειραγμένης'' φωτογραφίας...


 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου