Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

… και Το Νερό Της Φύσης Υπό Έλεγχο

AAΥπάρχουν αποφάσεις που για τον βλάκα που δεν μπορεί να δει πέρα απ την μύτη του, φαίνονται άνευ ή μικρής σημασίας, ειδικά όταν ο βλάκας φαντάζεται πως ένα ποτήρι νερό είναι αυτονόητο και δεδομένο. Όμως αυτές οι αποφάσεις, έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία για όλους τους ανθρώπους –και την ζωή στην ΓΗ που τόσο δεινοπαθεί από τις πρακτικές των επικυρίαρχων και των υποτελών τους. Μια τέτοια, είναι και η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον Έλεγχο, την διαχείριση και την εμπορευματοποίηση του ΝΕΡΟΥ και των γεωτρήσεων πηγαδιών και όμβριων υδάτων κατ εντολή της ANGEDA 21.
Νερό: ουσιαστικοποιημένο ουδέτερο του αρχαίου επιθέτου Νηρός (αρχαία ελληνική ‘νεαρός’) < έκφραση «νηρόν ὕδωρ»(φρέσκο νερό).
Το μόριο του νερού αποτελείται από δύο άτομα υδρογόνου (Η) και ένα άτομο οξυγόνου (Ο). Έχει χημικό τύπο H2Oαλλά σε μερικές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται και οι χημικοί τύποι ΗΟΗ και σπανιότερα ΟΗ2. Η σχετική αναλογία μαζών του υδρογόνου και του οξυγόνου είναι 2,016:16,000 περίπου δηλ. 1:8. Το νερό μέχρι το 18ο αιώνα θεωρούνταν ως στοιχείο. Πρώτος ο πατέρας της νεότερης χημείας Λαβουαζιέ απέδειξε ότι είναι ένωση του υδρογόνου και του οξυγόνου.
Το νερό είναι ένας πολύτιμος για την ζωή και την επιβίωση, αλλά και πολύ ευαίσθητος και πολύπαθος, φυσικός πόρος. Είναι το πολυπληθέστερο στοιχείο της φύσης αφού καλύπτει το 70% του πλανήτη και μετά το οξυγόνο αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό της ζωής. Η έντεχνη έλλειψη του και κατά προέκταση η αυξανόμενη ζήτηση οδηγούν σε προβλήματα με επιπτώσεις στην κοινωνία, στην οικονομία, στην υγεία και στην καθημερινή μας ζωή, μας λένε. Από πότε ένας φυσικός πόρος όπως το νερό είναι επικίνδυνο και πρέπει να ελεγχθεί και αν εμπορευματοποιηθεί; Σειρά έχει ο αέρας;
Η σημασία του νερού για τον Ανθρώπινο οργανισμό είναι τεράστια. Αποτελεί το εσωτερικό περιβάλλον του ανθρώπινου σώματος,  μέσα στο οποίο λειτουργούν τα διάφορα όργανα. Είναι ο φυσικός διαλύτης και το μέσο μεταφοράς των διαφόρων θρεπτικών συστατικών ουσιών καθώς και αποβλήτων του οργανισμού. Σαν δομικό συστατικό αποτελεί το 75-85% του μυϊκού ιστού, το 83% του αίματος και το 20-25% των οστών. Είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, της πίεσης του αίματος, του πεπτικού συστήματος και της εγκεφαλικής λειτουργίας, αφού τα 3/4 του εγκεφάλου είναι νερό.
Το πόσιμο νερό πρέπει να είναι διαυγές, άχρωμο, άοσμο, δροσερό (θερμοκρασίας 7 – 11 βαθμών Κελσίου). Πρέπει να περιέχει μικρή ποσότητα ανόργανων αλάτων (0,5 g/L), γιατί το καθαρό νερό χωρίς διαλυμένα άλατα είναι βλαβερό για τον οργανισμό, εξαιτίας της μεγάλης διαπιδυτότητας των κυττάρων. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο τα θαλασσινά ψάρια πεθαίνουν όταν μεταφερθούν σε γλυκό νερό και ψάρια του γλυκού νερού πεθαίνουν αμέσως μόλις τοποθετηθούν μέσα σε αποσταγμένο νερό, γιατί καταστρέφονται τα ερυθρά αιμοσφαίρια (αιμόλυση).
Το πόσιμο νερό περιέχει διαλυμένο οξυγόνο, άζωτο, διοξείδιο του άνθρακα, ελάχιστα ίχνη οργανικών ουσιών, καθώς και ίχνη φυτικών μικροοργανισμών. Το πόσιμο νερό πρέπει να εξετάζεται φυσικά (θερμοκρασία, διαύγεια, γεύση, οσμή), χημικώς (ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος ουσιών, σκληρομετρία), μικροσκοπικά (έρευνα μικροοργανισμών), βακτηριολογικά (καλλιέργεια των μικροβίων του νερού) και τοπογραφικά (θέση πηγής, διαδρομής του νερού).
Επομένως, το νερό που χρησιμοποιούμε είτε για την προσωπική μας χρήση (ως πόσιμο, μαγείρεμα, σωματική καθαριότητα κλπ.) είτε ως νερό κολυμβητικής δεξαμενής έχει τεράστια σημασία για την υγεία, φυσική και πνευματική και θα πρέπει αυτό να είναι απαλλαγμένο από κάθε βλαβερό μικροοργανισμό, επειδή το νερό είναι Πηγή Ζωής για τον άνθρωπο, τα ζώα τα φυτά !
Κάνε κλικ στις εικόνες να τις δεις μεγάλες
και σκέψου πόσο πολύτιμο είναι το νερό που τόσο υποτιμάς.
waterdrop  water-money  water-wars
03-12-2012-water boy_with_water
water-kids  world-water-day-drought-kenya_17413_600x450
manchester08  2867909263_19c9136653
H μεγαλύτερη γενοκτονία όλων των εποχών έχει ήδη αρχίσει, με τη διατροφή και το νερό ως όπλο : Από 31 Δεκεμβρίου 2009 τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή ο Διατροφικός Κώδικας, ο οποίος αντιμετωπίζει τις Βιταμίνες σαν τοξίνες, καθιστά υποχρεωτική την χρήση ορμονών στα ζώα, επαναφέρει τα πιο επικίνδυνα εντομοκτόνα και επιβάλλει την επεξεργασία της τροφής με ακτινοβολία. Ας υποδεχθούμε το Διατροφικό Κώδικα. Βγαλμένος κατευθείαν μέσα από τις πιο αρρωστημένες φαντασιώσεις του Χίτλερ, του Στάλιν  -άλλωστε δικοί τους ήταν- και των σημερινών συνεχιστών των έργου τους στον Ο.Η.Ε., τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, τις φαρμακευτικές εταιρίες, των γνωστών κι ‘αγαπητών’ Monsanto, Dow, Dupont , ο Codex Alimentarius βρίσκεται σε πλήρη ισχύ από την 31η Δεκεμβρίου 2009 και είναι ένα μικρό μόνο κομμάτι της ANGEDA 21 και ο νόμος S510  και ο νόμος για το νερό, όπως και οι σπόροι της καταστροφής, είναι μόνο ένα μέρος από την προώθηση του CODEX ALIMENTARIOUS, όλα μαζί ανήκουν στην ANGEDA 21.
Στο εξής, οι Βιταμίνες, τα Μέταλλα και τα θρεπτικά στοιχεία θα αντιμετωπίζονται ως τοξίνες, θα είναι επιβεβλημένη η χρήση ορμόνων στα βοοειδή, τα μη φρέσκα τρόφιμα θα πρέπει υποχρεωτικά να υφίστανται επεξεργασία με ακτινοβολία, ενώ μερικά από τα πλέον επικίνδυνα και μέχρι πρότινος απαγορευμένα εντομοκτόνα, επιστρέφουν. Μην ξεχάσεις να τους ψηφίσεις !!!
Η μεγαλύτερη γενοκτονία όλων των εποχών χρησιμοποιεί σαν όπλο την τροφή και το νερό κι άρχισε με τις ευλογίες των φαρμακευτικών εταιριών, του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, των παγκόσμιων κυβερνήσεων και του Ο.Η.Ε. στις 31 Δεκεμβρίου 2009 όλων των επικυρίαρχων δηλ. Μην σε ξαφνιάζει, κι αυτοί εντολές ακολουθούν Οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας.
Τα παρακάτω Βίντεο είναι από μια διάλεξη της εξαιρετικής γιατρού Dr.Rima Laibow, που οργανώθηκε το 2005 από τον NANP (εθνικός συνεταιρισμός ειδικών σε θέματα διατροφής των Η.Π.Α.) σε ακροατήριο αμερικανών γιατρών και διατροφολόγων, δες το πολύ προσεκτικά και σκέψου ή συνέχισε να ασχολείσαι με ασημαντότητες.
Σύμφωνα με την ΚΥΑ 150559, ΦΕΚ 1440 της 16-6-2011, μέχρι 31/12/2011, όλα τα άτομα και οι επιχειρήσεις που κάνουν χρήση νερού για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να καταθέσουν δικαιολογητικά για να πάρουν άδεια για υφιστάμενη χρήση νερού. Αν δεν κάνουν αίτηση, η υδροληψία θεωρείται αυτοδικαίως παράνομη και οι αρμόδιες αρχές προχωρούν στην διακοπή της ηλεκτροδότησης και στην καταστροφή της γεώτρησης!!! H καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών για την έκδοση άδειας χρήσης νερού είναι η 16η Ιουνίου 2012.
Η υπόθεση φαίνεται να αφορά κυρίως τους αγρότες. Στην πραγματικότητα, αφορά την προσπάθεια από τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, για τον έλεγχο όλων των παραμέτρων που θα βοηθούσαν τους ανθρώπους να διεκδικήσουν μια ανεξάρτητη μη ελεγχόμενη από κέντρα, ζωή. Αυτό είναι που τρέμουν και δεν θέλουν κι όχι ο φαινομενικός λόγος που προβάλουν.
Εδώ βλέπουμε πως και γιατί εξαφάνισαν τον Νίκολα Τέσλα και την δυνατότητα για ασύρματη ενέργεια, γιατί η ασύρματη ενέργεια δεν ελέγχεται και δεν μπαίνουν επάνω της μετρητές και χαράτσια. Νίκολα Τέσλα. Ασύρματη Μεταφορά Ενέργειας
Προϋπόθεση οποιασδήποτε διεκδίκησης, είναι η δυνατότητα να έχει διάρκεια. Στο διάστημα αυτό, πρέπει να έχεις καλύψει, τουλάχιστον τα βασικά για να ζεις. Αν δεν έχεις καλύψει τα βασικά, τότε, όλη σου η έννοια δεν είναι να διεκδικήσεις ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Είναι να φας, για να μην πεθάνεις. Σ’ αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχει πια καμιά απαίτηση, κανένα αίτημα, καμιά διεκδίκηση. Υπάρχει μόνο, η αδήριτη αναγκαιότητα να χορτάσεις την πείνα σου. Τίποτα άλλο. Δες «Αγώνες Πείνας» Ένας Τρομακτικός Καινούριος Κόσμος
Πως  μπορούμε να φέρουμε τους ανθρώπους, ειδικά τους πολιτισμένους Ευρωπαίους, σ αυτό το επίπεδο; Η απάντηση, είναι απλή. Με τον έλεγχο, όλων των ουσιωδών στοιχείων που μπορούν να συνθέσουν μια ανεξάρτητη ζωή. π.χ. η ενέργεια. Δεν είναι τυχαίο, που η ενέργεια, ελέγχεται κεντρικά και απαγορεύεται κάθε ευρεσιτεχνία για ενέργεια απ το νερό, απ’ τον αέρα ή ασύρματη.
Ξέρεις τι θα γίνει με λίγες ημέρες χωρίς ενέργεια στους εγκλωβισμένους στα κουτιά των πόλεων ανθρώπων;  {Τα τρόφιμα άρχισαν να σαπίζουν, επειδή τα ψυγεία δεν λειτουργούσαν. Στα νοσοκομεία η κατάσταση ήταν δραματική και όλα τα αποθέματα στις τράπεζες αίματος κόντεψαν να αλλοιωθούν από την έλλειψη τεχνητής ψύξης. Στα αεροδρόμια ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις, δημιουργώντας προβλήματα στην αεροπορική συγκοινωνία παγκοσμίως. Κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και άλλες συσκευές ήταν πλέον άχρηστες. Χωρίς το νυκτερινό φωτισμό το Μανχάταν έμοιαζε με ένα τεράστιο σκοτεινό κενοτάφιο. Δισεκατομμύρια δολάρια χάθηκαν μόνο μέσα σε μια μέρα.
Η αιτία αυτής της καταστροφής έγινε αντικείμενο μεγάλης κυβερνητικής έρευνας, αν και πολλοί πιστεύουν πως η συσκότιση προκλήθηκε από τα παλιά ηλεκτρικά δίκτυα που υπερφορτώθηκαν. Μόνο μια μέρα χωρίς το εναλλασσόμενο ρεύμα του Τέσλα και η Αμερική επέστρεψε στο σκοτεινό Μεσαίωνα…
«Αν θελήσουμε να εξαφανίσουμε από το δικό μας βιομηχανικό κόσμο τα αποτελέσματα του έργου του κυρίου Τέσλα, τότε τα γρανάζια στις βιομηχανίες θα έπρεπε να σταματήσουν να γυρίζουν, τα ηλεκτρικά τρένα μας θα έπρεπε να ακινητοποιηθούν, οι πόλεις μας να βυθιστούν στο σκοτάδι… Ναι, τόσο μακριά έφτασε με το έργο του, που αποτέλεσε το θεμέλιο του σύγχρονου κόσμου. Το όνομα του σημάδεψε μια εποχή προόδου στην επιστήμη του ηλεκτρισμού. Από αυτό το έργο ξεπήδησε μια επανάσταση…» Σχολίασε προφητικά το μακρινό 1917 ο Αμερικανός φυσικός B. A. Behrend τη συνεισφορά του Τέσλαστη διαμόρφωση του σύγχρονου κόσμου. } Αν αυτό γίνεται με το ρεύμα, σκέψου τι θα γίνει με το νερό.

Με την παρούσα ΚΥΑ, προχωράει ένα βήμα περισσότερο, ο έλεγχος του νερού. Το κράτος, θεωρεί το νερό δικό του αγαθό. Η δικαιολογία είναι πως ‘πρέπει να προστατευθεί το περιβάλλον και η δημόσια υγεία’. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να ελέγχουν το πόσοι και ποιοι από μας, θα έχουν νερό(άρα θα μπορούν να ζουν). Αν πάμε στην αίτηση- δήλωση που προτείνει η ΚΥΑ, βλέπουμε πως στην προέλευση του νερού, αναφέρεται ‘μεταβατικά ύδατα, παράκτια ύδατα, άλλο’. Το νερό της βροχής, άνετα μπορεί να θεωρηθεί ότι ‘μεταβαίνει’ από τις ψηλότερες στις χαμηλότερες περιοχές.
Αν λοιπόν φτιάξουμε μια δεξαμενή[1] και το μαζεύουμε, θα πρέπει να το δηλώσουμε και να πάρουμε άδεια χρήσης, αφού ανήκει στα ‘μεταβατικά’. Και ρωτάμε. Είναι προστασία της δημόσιας υγείας, το να δοθεί άδεια χρήσης για το νερό της βροχής από μια κρατική υπηρεσία; Ή είναι έλεγχος και τίποτα άλλο; Μην ξεχνάμε πως φθοριώνουν το νερό των πόλεων και το φθόριο είναι ένα ποντικοφάρμακο. Παρόλο που τα φθοριούχα είναι γνωστά τοξι­κά δηλητήρια, ωστόσο επιτρέπεται να υπάρχουν στα τρόφιμα, στο νερό και σε άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης, με το επιχείρημα πως προστατεύουν από τη τερηδόνα των δοντιών. Όμως, την ίδια προστασία από την τερηδόνα μπορούν να προσφέρουν και όλα τα άλλα βαριά μέταλλα όπως ο άργυρος, ο μόλυβδος και το αρσενικό, ακόμα και το ουράνιο. Γιατί το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε ειδικά στο φθόριο και στα φθοριούχα; Μάθε.
Στην ουσία προσπαθούν να ‘ελέγξουν’ ακόμα και το νερό της βροχής. Τα κριτήρια για το ‘μοίρασμα’ του νερού θα είναι οικονομικά και .. πολιτικά. Για να έχεις νερό, πρέπει να πληρώσεις. Αν δεν έχεις χρήματα, δεν σου δίνει την δυνατότητα να έχεις νερό. Από την άλλη, οι ‘αρμόδιες υπηρεσίες’, θα κρίνουν αν ‘έχεις ανάγκη’ για να χρησιμοποιείς το νερό. Μένει σε οποιονδήποτε από εμάς, καμιά αμφιβολία, πως η παγκόσμια εξουσία και οι ντόπιοι εντολοδόχοι της, θα χρησιμοποιήσουν και αυτή την δυνατότητα, για να ‘κόψουν’ το νερό, σε όποιον είναι αντίθετος με τις επιδιώξεις τους; Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να μην ‘επηρεαστεί’ η διοίκηση[2] από τη δράση ατόμων αντίθετων στην εκάστοτε εξουσία.
Ποιο όμως είναι το αποτέλεσμα; Η εκμηδένιση των δυνατοτήτων για αυτόνομη διαβίωση. Ας υποθέσουμε ότι οι φόροι, δεν σε έχουν τσακίσει. Έχεις ένα στρέμμα χωράφι, και θέλεις την ‘ελευθερία’ σου, ή είσαι άνεργοι (πολύ πιο πιθανό σενάριο). Σκέφτεσαι να το καλλιεργήσεις και να καλύψεις βασικές ανάγκες διατροφής. Μπορείς να το κάνεις χωρίς νερό; Ασφαλώς όχι. Τα φυτά, χρειάζονται νερό για να μεγαλώσουν. Άρα δεν έχεις καμία δυνατότητα να καλύψεις, κάποιες βασικές διατροφικές ανάγκες. Σου κάνουν με τον έλεγχο του νερού, να ‘τους έχεις ανάγκη’, επομένως υποκύπτεις στις όποιες επιθυμίες τους.
Η ανάγκη να έχεις δικό σου νερό, προκύπτει ακόμα και στις περιπτώσεις εκείνες που υπάρχει τοπικό αρδευτικό δίκτυο. Οι γεωργοί, γνωρίζουν καλά, πως λόγω χρεών των ΤΟΕΒ στην ΔΕΗ, το ρεύμα από την τελευταία, δίνεται πολύ συχνά τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου: εκείνη την εποχή, αρχίζουν να λειτουργούν τα αντλιοστάσια, άρα τότε θα έχεις νερό. Είναι πολύ αργά για πολλές καλλιέργειες και σίγουρα επηρεάζει και τις υπόλοιπες[3].
Αν είσαι επομένως ‘εντός’ δικτύου αρδευτικού, έχεις νερό τέσσερις με πέντε το πολύ μήνες και τους υπόλοιπους κάνεις μαγικές τελετές και παρακαλάς τον θεό της βροχής να σε λυπηθεί και να  βρέξει. Αν είσαι εκτός, (το πιο πιθανό), κάθε φορά η δυνατότητα χρήσης νερού εξαρτάται από τις διαθέσεις της εξουσίας.
Το να παραμείνει το νερό στον έλεγχο της κοινωνίας και να μην περάσει στον ολοκληρωτικό έλεγχο του κράτους, είναι ουσιαστική προϋπόθεση για να μπορούμε στο μέλλον να θέσουμε τα θεμέλια μια ανεξάρτητης ζωής. Για αυτό η μάχη για την κατάργηση της κατάπτυστης ΚΥΑ, δεν αφορά τους αγρότες μόνο. Αφορά όλους τους ελεύθερους ανθρώπους ή εκείνους που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν ελεύθεροι.Η ελευθερία μας προϋποθέτει και τον έλεγχο του νερού από την κοινωνία. Διαφορετικά οι όροι διαμορφώνονται δυσμενώς για τους πολίτες.
——-
[1] Είναι ακριβώς ό,τι ήδη έχει συμβεί στις ΗΠΑ. Εκεί, πολίτης, που έφτιαξε κτίριο έτσι ώστε να μαζεύει και το νερό της βροχής, έμαθε πως αυτό ‘απαγορεύεται’ γιατί, εμποδίζει το βρόχινο νερό να πέσει στη γη και να γίνει ‘επιφανειακό’. Το τελευταίο έχει ήδη πουληθεί σε επιχειρηματίες
[2] Ενώ η προηγούμενη υπουργός κ. Μπατζελή, είχε προτείνει οι άδειες να δίνονται από τους Δήμους που γνωρίζουν καλύτερα την περιοχή τους, η σημερινή ηγεσία, επέλεξε την επιλογή να την κάνει η κεντρική εξουσία.
[3] Π.χ. δεν μπορείτε να ρίξετε λίπασμα. Το τελευταίο πρέπει να συνοδεύεται από πότισμα.
girl-water-rwanda-cc  94857-004-720AF129
tappic    children_carrying_water-nyong-river-cameroon
Για να γελάσουμε λίγο και πριν “κάνεις μια τρύπα στο νερό”  μιας και για όλα τα προβλήματα υπάρχουν πολλές επιλογές και κάμποσες λύσεις, μα μόνο για τον ΝΟΥ που είναι σε κατάσταση γέλιου και “δεν πνίγεται σε μια κουταλιά νερό». Όταν  μπορεί να αντιληφθεί το γελοίο μιας κατάστασης και αν δεν είναι εντελώς βλάκας, τότε μπορεί, “να βάλει το νερό στ’ αυλάκι” . Αν δεν μπορείς να γελάσεις τουλάχιστον χαμογέλα, μέχρι να το απαγορέψουν κι αυτό ή να το φορολογήσουν, πως δεν το σκέφτηκαν άραγε; Απόλαυσε και πρόσφερε ένα ποτήρι νερό, -όχι στο πρόσωπο του άλλου-  κι αντί να πνίγεσαι “σε μια κουταλιά νερό”, στάσου λίγο, στοχάσου, “βάλε νερό στο κρασί σου” για να φέρεις την κατάσταση “με τα νερά σου”.
> κάνω μια τρύπα στο νερό : αποτυγχάνω
> βάζω το νερό στ’ αυλάκι : οδηγώ μια υπόθεση σε καλό δρόμο
> χάνω τα νερά μου : βρίσκομαι σε αμηχανία εξαιτίας αλλαγής
> είμαι ή βρίσκομαι έξω από τα νερά μου : δεν κατέχω το αντικείμενο
> σαν τα κρύα τα νερά : εξαιρετικής ομορφιάς
> τον φέρνω στα / με τα νερά μου : προσεταιρίζομαι κάποιον, κάνοντάς τον να συμφωνεί μαζί μου
> ένα ποτήρι νερό : η στοιχειώδης φροντίδα και περιποίηση σε κάποιον
> το αίμα νερό δεν γίνεται : οι οικογενειακοί δεσμοί δεν επιτρέπουν έχθρητες
> έσπασαν τα νερά : άνοιξε ο αμνιακός σάκος και πλησιάζει η ώρα του τοκετού
> βάζω νερό στο κρασί μου : γίνομαι πιο διαλλακτικός ή λιγότερο απαιτητικός
> πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό : είμαι ανίκανος να αντιμετωπίσω την παραμικρή δυσκολία
12-1  2-2  16
14 12
Ο οργονίτης agri-bee-MWO απευθύνεται στους αγρότες και τους μελισσοκόμους κατά κύριο λόγο, αλλά και σε όλους εμάς τους υπόλοιπους και θα δείτε παρακάτω γατί.  Είναι κατασκευασμένος από ψιλά ρινίσματα Αλουμινίου με προσθήκη Σκόνης Χαλκού η οποία είναι κατηγορίας L900 COPPER με κοκκομετρία 32 μικρά. Η διάταξη αυτή ονομάζεται χαοτική. Η χαοτική διάταξη αποτελεί την πεμπτουσία της κατασκευαστικής αρχής των οργονιτών. Στο κέντρο τοποθετείται ο κεντρικός κρύσταλλος χαλαζία Clear Quartz, μέσα σε τρισδιάστατη σπείρα SBB κατασκευασμένη από σύρμα Χημικώς Καθαρού Χαλκού που όπως αναφέραμε χρησιμοποιείται στην Αργυροχρυσοχοΐα. Επίσης έχει ΔΥΟ κεραίες MWO πλήρεις με 12 μπάντες επάνω και κάτω.
Χρήση ως drink charger: Χρησιμεύει για ενεργειακή φόρτιση του νερού που πίνουμε, με την δύναμη της οργόνης. Τοποθετείστε επάνω του, το μπουκάλι του εμφιαλωμένου νερού 1.5 λίτρου ή μια γυάλινη ή πλαστική κανάτα, κι ποτέ  μεταλλική. Ο χρόνος φορτίσεως του νερού είναι δέκα λεπτά έως μισή ώρα ανάλογα με τις γενικότερες ενέργειες του χώρου που βρίσκεστε. Η γεύση του νερού γίνεται πιο «ελαφριά». Εξουδετερώνει τυχόν ραδιενέργεια, τα διάφορα χημικά σε πολύ μεγάλο βαθμό και ενεργοποιείται, ειδικά αν το αφήσετε για μισή ώρα. Αλλάζει η διάθλαση και η επιφανειακή του τάση γίνεται μικρότερη. Όταν μικραίνει η επιφανειακή τάση του νερού τότε περνά πιο εύκολα στα κύτταρα, μεταφέροντας καλύτερα τα θρεπτικά στοιχεία και η ανταλλαγή της ύλης είναι πιο αποτελεσματική. Καταπραΰνει τους στομαχόπονους, ενεργοποιεί το έντερο, και ξέρουμε τι κάνει το σωστό νερό στον οργανισμό μας. Σχετικά με το, τι κάνει η οργόνη στο νερό και τι το νερό στο σώμα μας, θα ακολουθήσει εκτενές άρθρο. Αγόρασε το

terrapapers


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου