Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όποιος ήθελε έμπαινε και όποιος ήθελε έβγαινε χωρίς εισιτήριο στο ΟΑΚΑ


Το βίντεο ανέβηκε στο youtube και είναι αποκαλυπτικό! Ο αγώνας Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού είναι σε εξέλιξη και το ΟΑΚΑ είναι κυριολεκτικά ξέφραγο αμπέλι. Όποιος θέλει μπαίνει και όποιος θέλει βγαίνει!

Για πρώτη φορά on camera από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN φαίνεται τόσο καθαρά η τεράστια τρύπα στα μέτρα ασφαλείας του γηπέδου σε ένα τόσο μεγάλο ματς.


Οπαδοί, περνούν μπροστά από τα ΜΑΤ κουνώντας ένα χαρτάκι που μοιάζει με εισιτήριο. Η κάμερα ακολουθεί κάποιους οι οποίοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ και μαζί τους μπαίνει από τρύπες στο γήπεδο, αλλά και από τις θύρες κανονικά, χωρίς κανείς να τους ελέγξει.
άλλοι πηδούν κανονικά τα κάγκελα χωρίς κανείς να τους εμποδίσει! Και άλλοι περνούν από τους ειδικούς φράχτες που είναι στο ύψος του τεράστιου πυρσού που ανάβει η φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων και ανενόχλητοι τρυπώνουν στο γήπεδο!

Το ΟΑΚΑ το οποίο σήμερα είναι ρημαδιό ήταν γεμάτο τρύπες την Κυριακή το βράδυ. Και εκείνοι που ήθελαν αυτός ο αγώνας να μην τελειώσει αλλά και να διώξουν για πάντα εκείνους που ήθελαν να απολαύσουν ακόμα και με τις οικογένειές τους το ματς το κατάφεραν.

Tι ακολούθησε μετά; Το σκηνικό ντροπής και βίας. Η διακοπή ενός αγώνα και άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του κατά τα άλλα επαγγελματικού ποδοσφαίρου!

Θα αναρωτιέται κανείς γιατί τόση κάλυψη από το ESPN. Μα τα ντέρμπι των δυο αιωνίων είναι μέσα στα 10 κορυφαία του κόσμου!








tsantirigr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου