Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Συνεργάτης του Σαμαρά με μισθό 8.000 ευρώ μηνιαίως!


Την ίδια στιγμή που ο βασικός μισθός έχει κατρακυλήσει στα 450 ευρώ και οι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000, στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά και διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ αμείβεται με τον προκλητικό για τις μέρες μας, μισθό των 8.000 ευρώ το μήνα!

Ο κατά τα άλλα συμπαθής και αξιότιμος κύριος Μουρούτης, που κόπτεται κι αυτός και το κόμμα του για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που η συγκυβέρνηση τους έχει «εξοντώσει», εισπράττει το… ευτελές ποσό των 8000 ευρώ το μήνα!!!

Επιβεβαιώνοντας έτσι πλήρως πως στα χρεοκοπημένα κόμματα, όπως είναι… καλή ώρα και η ΝΔ, λεφτά υπάρχουν!!!Όπως γράφει στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ το «Πρώτο Θέμα» ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ αμείβεται με 8000 ευρώ μικτά το μήνα για τις υπηρεσίες του.
«Οι ετήσιες μικτές αποδοχές του κ. Μουρούτη ο οποίος μισθοδοτείται με ειδικότητα «Λοιποί υπάλληλοι γραφείου», ανέρχονται, στα 112.499,80 ευρώ, ενώ κατά τον περασμένο Δεκέμβριο πήρε Δώρο Χριστουγέννων 8.333,20 ευρώ.»

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι μισθοί στον δημόσιο τομέα πετσοκόβονταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο ίδιος είδε το μηνιάτικό του να παραμένει σταθερό, αφού λάμβανε 8.000 ευρώ τον μήνα και κατά το 2010, όταν για τις 256 ημέρες εργασίας του στη Νέα Δημοκρατία έλαβε συνολικά 103.875,90 ευρώ».

Άλλα κόλπα λοιπόν από τη ΝΔ του κυρίου Σαμαρά, που χρωστά της Μιχαλούς!!!

Και θέλουν όλοι αυτοί οι κύριοι να πάρουν και αυτοδυναμία για να «σώσουν» τη χώρα!

Εκτός αν εννοούν πως θέλουν την εξουσία για να σώσουν τους παχυλούς μισθούς τους, που είναι και το πιο πιθανό…

πηγη

makedonia-is-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου