Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Απίστευτο ψέμα της Π. Ορφανίδου–Ήταν παρούσα το περασμένο Σάββατο στη «συνάντηση» Χρυσοχοίδη - Μαλούτα Κουκουλόπουλου, ενώ σε ανακοίνωσή της δήλωνε άγνοια

Εντύπωση προκάλεσαν πριν από λίγα λεπτά οι δηλώσεις της κας Παναγιώτας Ορφανίδου στο ραδιόφωνο του Sierafm και το δημοσιογράφο Βασίλη Σαμαρά, για την κρυφή και αιφνίδια επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη το περασμένο Σάββατο στο Δημαρχείο Κοζάνης όπως είχε αποκαλύψει το kozan.gr. Η κα Ορφανίδου παραδέχτηκε ότι τελικά ήταν και αυτή παρούσα στη συνάντηση (χωρίς να γνωρίζει πως θα ήταν εκεί και ο Κ. Χρυσοχοΐδης, όπως είπε), έπειτα από πρόσκληση του Υφυπουργού Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλου.


Ο απίστευτος εμπαιγμός της κας Ορφανίδου - που άργησε να φορέσει παντελόνια - προς όλους τους δημότες του Βοίου αλλά και του πολίτες της ευρύτερης περιοχής πραγματικά δεν έχει όρια, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε ανακοίνωσή της το πρωί της Τρίτης 20/03 ανέφερε: «Εκφράζουμε την έκπληξή μας και παράλληλα τον προβληματισμό μας για αυτή την ενέργεια του Υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα οποία δεν διαψεύστηκαν, βρέθηκε στο Νομό Κοζάνης το Σαββατοκύριακο, χωρίς όμως να ενημερώσει κανέναν εκπρόσωπο από το Δήμο Βοΐου». Πρόκειται για πολύ σοβαρό ατόπημα της κας Ορφανίδου, που αναμένεται να προκαλέσει και τις ανάλογες αντιδράσεις.

Ψέματα όμως είπε και ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας περί αυτή της περίφημης συνάντησης, αφού σε ερώτηση των δημοσιογράφων κατά τη σημερινή συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές στο νόμο 2150(ΑΣΕΠ) με το Ν4057/2012 που αφορούν την εντοπιότητα , έσπευσε να υποβαθμίσει το εν λόγω θέμα λέγοντας πως δεν επρόκειτο για κάποιο αυτοδιοικητικό ζήτημα. Αντιθέτως όπως θα ακούσετε στο ηχητικό υλικό του kozan.gr από τη συνέντευξη στο Sierafm, η κα Ορφανίδου «καρφώνει» το Δήμαρχο Κοζάνης λέγοντας ότι στη συνάντηση συζητήθηκε και η περίπτωση δημιουργίας κέντρου υποδοχής μεταναστών και στην Κοζάνη.

Το kozan.gr ήταν το μοναδικό ΜΜΕ της περιοχής που από την αρχή είχε δώσει μεγάλη έμφαση σε αυτή τη συνάντηση «κλειδί» όπως αποδεικνύεται, εκφράζοντας όλες τις σχετικές απορίες, αλλά κυρίως προσεγγίζοντας το όλο θέμα με ιδιαίτερη προσοχή ως προς τους «εμπνευστές» της ίδρυσης στρατοπέδου συγκέντρωσης μεταναστών στην Κοζάνη και τα περίεργα «μαγειρέματά «τους.

Εν τέλει δικαιωθήκαμε…




kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου