Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

H Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας : «Όχι στο κατάργηση του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Πτολεμαΐδας»


Μετά την υποβάθμιση εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης του Μποδοσάκειου νοσοκομείου ως δήθεν ισοδύναμου με αυτό της Κοζάνης, σήμερα εν μέσω παγετού, και ενόψει του Νέου Οργανωτικού Μοντέλου λειτουργίας του ΙΚΑ ΚΑΤΑΡΓΗΤΕ και μετατρέπετε σε απλό περιφερειακό γραφείο το υποκατάστημα του ΙΚΑ Πτολεμαΐδας.


Πέρα από την άδικη και παράλογη αυτή απόφαση που δημιουργεί τεράστια κοινωνικά και οικονομικά δυσβάστακτα βάρη στους ασφαλισμένους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Εορδαίας (του 2ου μεγαλύτερου Δήμου όλης της Δυτικής Μακεδονίας), δημιουργεί στους πολίτες του ευρύτερου Δήμου μας ότι μας αντιμετωπίζετε με αίσθημα «ρατσισμού» και απαξίωσης.


Επιτέλους τι σας έχει κάνει η ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ και η ΕΟΡΔΑΙΑ που με μανία προσπαθείτε να «εξαφανίσετε» με τις ενέργειές σας αυτές; Αντί να την ευγνωμονείτε που πάνω από 65 χρόνια συνέβαλλε και συμβάλλει ακόμη στον εξηλεκτρισμό της χώρας μας, και δίνοντας ανάπτυξη για να μπορείτε σήμερα να κάθεστε στα κλιματιζόμενα γραφεία σας αποστέλλοντάς μας αυτά τα οργανωτικά μοντέλα που μας πάνε χρόνια πίσω και όχι μπροστά. Τι συμβαίνει και όλα πρέπει απαραίτητα να συγκεντρώνονται στην Κοζάνη;


Μήπως επειδή έτυχε να διαθέτει 2 υπουργούς που κατάγονται από εκεί; Μήπως επειδή έτυχε να διαθέτει άλλους 2 βουλευτές που κύρια τους ψήφους τους παίρνουν από εκεί; Μήπως επειδή ο Περιφερειάρχης κατάγεται από εκεί; Μήπως επειδή η Δήμαρχος μας μένει εκεί; Θέλουμε να σας τονίσουμε με έμφαση ότι υπάρχουν και όρια, και αυτά τα όρια τα έχετε υπερβεί εδώ και καιρό και μάλιστα κατά πολύ, και δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ.



Υ.Γ. Αφού μας εξαθλιώσατε οικονομικά, αφού μας εξευτελίσατε στην Ελλάδα, στην Ευρώπη αλλά και παγκόσμια, τώρα θέλετε να μας πεθάνετε, Ε!!! λοιπόν αφήστε μας τουλάχιστον να πεθάνουμε με αξιοπρέπεια. Δεν προσφέρετε τίποτα βάζοντας πάντα στην ζυγαριά από την μια τα οικονομικά και από την άλλη τον άνθρωπο.
Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ, Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου