Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Θρακική Εστία Εορδαίας:Δραστηριότητες του Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Εορδαίας


Εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της Θρακικής Εστίας Εορδαίας, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Θρακιωτών Φιλώτα “Ο ΦΙΛΩΤΑΣ”, παραβρέθηκαν στην κοπή της Βασιλόπιτας, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Ο ΦΙΛΩΤΑΣ” κ. Σπύρος Μωϋσάκης, υποδέχθηκε εγκάρδια τους εκπροσώπους της Θρακικής Εστίας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου, στον Φιλώτα, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.



Μετά την εκδήλωση, όπου ο κ. Μωϋσάκης αναφέρθηκε στις δραστηριότητες, τον προγραμματισμό και τις εκλογές του Συλλόγου, προσέφερε ένα ζεστό καφέ, όπου οι δύο Σύλλογοι αντάλλαξαν απόψεις για συνεχή συνεργασία.

Παράλληλα την ίδια μέρα, ο Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Εορδαίας κ. Λιβέριος Πασχαλίδης, συνοδευόμενος από μέλη με καταγωγή από το Οικονομειό και προγόνους σφαγιασθέντες, παραβρέθηκαν στο μνημόσυνο των σφαγιασθέντων, του Οικονομείου του 1913, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας του Δήμου Θερμαϊκού. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και δεξίωση στην αίθουσα τελετών του Ιερού Ναού.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου