Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ο δάσκαλος - κάθαρμα του Ρεθύμνου που ασελγούσε στους μαθητές του [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Αυτό είναι το κάθαρμα που ασελγούσε πάνω σε ανήλικους μαθητές. Αυτό είναι το πρόσωπο του παιδεραστή δασκάλου Νικόλαου...

Σειραγάκη, του Ματθαίου. Ετών 47.

Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του εφιάλτη. "Βράζει" ολόκληρη η Κρήτη από τη δράση του 47χρονου παιδεραστή, ο οποίος κατηγορείται από την αστυνομία για ασέλγεια σε βάρος τουλάχιστον 30 ανηλίκων.


 
 
Ο πατέρας δύο ανήλικων αγοριών, συνελήφθη επ αυτοφώρω στο σπίτι του την στιγμή που ασελγούσε σε βάρος δύο 13χρονων αγοριών.

Από την έρευνα μάλιστα της αστυνομίας προκύπτει, ότι έχει ασελγήσει σε περίπου 30 αγόρια ηλικίας 13 με 14 ετών, τα οποία προσέγγιζε από την θέση του προπονητή μπάσκετ που είχε σε αθλητικό όμιλο της Κρήτης.

Τα ραντεβού με τα παιδιά τα έκλεινε μέσω chat σε ιστοσελίδες στο ίντερνετ (κυρίως του facebook) αλλά και στένοντας sms στα κινητά τους. Όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε τα ανήλικα αγόρια στο σπίτι του ή στο αυτοκίνητο του και εκεί ικανοποιούσε τις ανώμαλες ορέξεις του. Από την αστυνομία έχει μπει στο μικροσκόπιο και το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
planet-greece
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου