Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

PRAVDA: «ΟΙ Η.Π.Α. ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»

Η Ρωσική PRAVDA προειδοποιεί με δημοσίευμά της, ότι οι αποφάσεις της Δύσης και κυρίως αυτές των ΗΠΑ βάζουν σε κίνδυνο την παγκόσμια ασφάλεια. Και ότι μετά τα κράτη της Βορείου Αφρικής, η Δύση θέλει τώρα να τοποθετήσει κυβερνήσεις μαριονέτες και στη Μέση Ανατολή.

«Παρότι το Ιράν συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει την πυρηνική ενέργεια για στρατιωτικούς σκοπούς, γράφει η εφημερίδα, οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία σχεδιάζουν επιχειρήσεις εναντίον του. Την ίδια στιγμή το ΝΑΤΟ εγκαθιστά αντιπυραυλική ασπίδα στη Τουρκία για την προστασία του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή».


«Οι ΗΠΑ έχουν ήδη στείλει 3.500 πεζοναύτες στην Αυστραλία όχι βέβαια γιατί κινδυνεύει η Αυστραλία από ενδεχόμενη εισβολή των Παπούα της Νέας Γουινέας, αλλά λόγω Κίνας. Η εγκατάσταση στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ σε στρατηγικής σημασίας σημεία του πλανήτη, έχει ως στόχο να θέσουν σε ασφυκτικό κλοιό όλες τις αναδυόμενες δυνάμεις: Ρωσία, Κίνα, Ινδία και Βραζιλία. Είναι προφανές ότι μετά το Ιράκ και τη Λιβύη το σχέδιο επιβάλλει μια νέα μορφή παγκόσμιας αποικιοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου