Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

«Ταπείνωση για τις Ηνωμένες Πολιτείες»

Σύμφωνα με την ιρανική τηλεόραση μια μονάδα ηλεκτρονικού πολέμου ανέλαβε τον έλεγχο του μη επανδρωμένου αεροσκάφους στις 4 Δεκεμβρίου, στην πόλη του Kashmar, περίπου 225 χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Αφγανιστάν.«Τι ταπείνωση για τις Ηνωμένες Πολιτείες,» η υπόθεση της αμερικανικής κατασκοπείας στο Ιράν. Αυτά τα σκευάσματα, από τα διεθνή πρακτορεία Τύπου, εξυπηρετούν σύμφωνα με ορισμένους ένα και μοναδικό σκοπό: Την κλιμάκωση της σύγκρουσης και τον πόλεμο.

Δεν είναι το Ιράν που έχει ταπεινώσει εδώ την Αμερική, αλλά η Αμερική που κατασκοπεύει παράνομα, με όλα τα μέσα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για έναν πόλεμο με το Ιράν. Μια παράνομη και επιθετική πράξη, ταπεινωτική για το Ιράν, με το καθεστώς των Μουλάδων να προσπαθεί να κερδίσει κάποιους πόντους με προπαγάνδα. 

Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ έχουν προηγουμένως αρνηθεί ότι έπεσε ένα δικό της αεροπλάνο στα χέρια του Ιράν - μια περαιτέρω ταπείνωση για το Ιράν: Το Ιράν ψεύδεται. Αυτό που το Ιράν μπορεί να κάνει καλύτερα είναι να αποδείξει ότι δεν είναι ψέμα. 

Με ένα ψέμα. Και η πολεμική μηχανή που είναι να ισοπεδώσει αυτή τη χώρα βρίσκεται σε συνεχή προετοιμασία.


 http://www.fox2magazine.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου