Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

«ΒΕΝΤΕΤΑ» ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗ;…ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ 36ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

Το περίεργο περιστατικό έγινε χθες το μεσημέρι όταν για άγνωστη αιτία, (για τους εκτός Μαυροπηγής) ακούστηκαν πολλαπλές ντουφεκιές στην τοπική κοινότητα της Μαυροπηγής του δήμου Εορδαίας. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης είναι ένας 36χρονος κάτοικος της Μαυροπηγής που επιτέθηκε κατά ενός συγχωριανού του 77 ετών ο οποίος μάλιστα είναι και γείτονάς του. Η πλευρά του θύματος ισχυρίζεται ότι ο δράστης τον σημάδευσε και έριξε με την κυνηγετική καραμπίνα έχοντας πρόθεση να τον σκοτώσει ενώ ο 36χρονος δήλωσε στην αστυνομία ότι οι 4 πυροβολισμοί ήταν για εκφοβισμό στον αέρα. Αποτέλεσμα και μεγάλο θύμα που πλήρωσε την συνεχιζόμενη, από ότι φαίνεται εδώ και χρόνια, διαμάχη ήταν ο μεγάλος ποιμενικό σκύλος του 77χρονου ο οποίος και έχασε τη ζωή του από τους πυροβολισμούς.  

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σύλληψη ατόμου για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Συνελήφθη χθες (09-12-2011) το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα – Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας 36χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Μαυροπηγής – Κοζάνης,  ο 36χρονος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα κατά ενός 77χρονου ημεδαπού, χωρίς όμως να του προκαλέσει κάποιο τραυματισμό.
Στην ανωτέρω περιοχή βρέθηκαν τέσσερις  κάλυκες φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου, οι οποίοι μαζί με το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκαν. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κοζάνη, 10  Δεκεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 24610 49889
FAX  24610 28336

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου