Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

"ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ,ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!"


Χάσαμε τις δουλειές μας, χάσαμε το μαγαζί μας, χάσαμε το σπίτι μας ,χάσαμε τα λεφτά μας .'Ομως , χάσαμε το χαμόγελο μας ,την ευγένεια μας, την ανθρωπιά μας, το χιούμορ μας,την κατανόηση μας,την αξιοπιστία μας...χάσαμε ,χάσαμε, χάσαμε ....

Το μόνο καλό σε όλη αυτή την υπόθεση , σε αυτή την καραμέλα των καιρών που λέγεται "κρίση" είναι ότι όταν θέλουμε , μπορούμε! Μας λείπει η συσπείρωση και το κοινό καλό ,μα θα το βρούμε κι αυτό.

Γι αυτό πρέπει να πάψουμε να ακούμε δημοσιογράφους , πολιτικούς και κάθε είδους ξερόλα , υπαίτιοι είμαστε εμείς οι ίδιοι-εγώ, εσύ ,αυτός-που δεν φτιάξαμε όπως εμείς θέλαμε τη ζωή μας-ότι περιλαμβάνει αυτό-αλλά επηρεαστήκαμε και παρασυρθήκαμε σαν παιδάκια, που τους προσφέρουν καραμέλα οι άγνωστοι.

Μας πλάσαραν ένα τρόπο ζωής "κινητό ,ακίνητο και γρήγορο αυτοκίνητο" ,σιλικόνη, οξυζενέ,μπράτσα.Έχουμε κάνει σταρ την Σάσα Μπάστα και δεν ξέρουμε ποιος είναι ο Τσιτσάνης.Έναν λαό ,λοιπόν ,που ενδιαφέρεται περισσότερο για αν η Τζούλια-καλέ πού είναι αυτή ?- έχει ετοιμάσει κάτι νέο, ενδιαφέρεται να τσακώνεται ακόμη, αν έχεις θεό ,και να χωρίζεται σε πράσινους ,κόκκινους,μαύρους και να αποτελούσε κάποτε το λίκνο του πολιτισμού ..αυτό είναι κρίση!!!!

Πώς καταντήσαμε έτσι ?Τώρα τί κάνουμε ?Κλαίμε? Δεν πειράζει, κι από προσωπικά βιώματα ,σε όλα τα πράγματα πρέπει να πιάσεις πάτο για να εκτιμήσεις και να απολαύσεις μετά ,όταν σηκωθείς-τη δύναμη σου γι αυτό που κατάφερες!Καλές Γιορτές σε όλους!.....και εύχομαι μόνο υγεία ..όλα τα άλλα βρίσκονται 

 ViViCa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου