Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΙΕΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΗΜΕΡΔΙΔΑ ΑΓΩΝΩΝ

                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΠΡΩΤΙΕΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΗΜΕΡΔΙΔΑ ΑΓΩΝΩΝ
                               
 57 μικρά ΔΕΛΦΙΝΙΑ που έκλεψαν την παράσταση με την εντυπωσιακή παρουσία τους, συμμετείχαν στην φιλική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Ναυταθλητικό Κέντρο ¨ ΝΑΤΙΛΟΣ¨ της Βέροιας.
Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εκτός από τις πρωτιές, πέτυχαν να εντυπωσιάσουν με την παρουσία τους το κοινό και τους συναθλητές τους.
Ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας στην προσπάθεια ανάπτυξης και προώθησης της κολύμβησης αλλά και στην προσπάθεια απόκτηση εμπειριών από τους μικρούς κολυμβητές, προέβη στη  διοργάνωση της Φιλικής Ημερίδας Αγώνων (Φ.Η.Α) -σε συνεργασία με τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας και τον Α.Σ. Νηρέα Βέροιας- στο Ναυταθλητικό κέντρο "ΝΑΥΤΙΛΟΣ ή οποία και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Πρόκειται για μία δράση στην οποία συμμετείχαν παιδιά που  έχουν περάσει στην μεγάλη πισίνα, είναι γεννημένα το 2002-2003-2004-2005 και έχουν επιλεγεί από τους προπονητές τους. 
Σημειώνεται ότι στην Φ.Η.Α, εκτός από τα  Δελφίνια της Πτολεμαΐδας, συμμετείχαν και οι: Νηρέας Βέροιας,  ΝΑΣΗ Βέροιας και τα Γιαννιτσά.
Η Διοίκηση της Ακαδημίας συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και ιδιαίτερα τα  μικρά της ΔΕΛΦΙΝΙΑ που διέπρεψαν και χάρισαν πρωτιές.
                                                               

                      Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου