Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Αρχηγός κόμματος έχει αδήλωτο σπίτι στην Σαντορίνη αλλά βρίζει τους Έλληνες ως φοροφυγάδες!!


Οι άθλιοι μικρόψυχοι πολιτικάντηδες ανά την Ευρώπη, που μας βρίζουν πολλά χρόνια τώρα, αποδεικνύεται σιγά-σιγά πως είναι οι αρχιμάστορες της λαμογιάς και της απατεωνιάς!!

Η αρχηγός του ακροδεξιού «Λαϊκού Κόμματος της Δανίας» (DFP) Πία Κγερσγκαάρντ, η οποία έχει στηρίξει την πολιτική της καριέρα στις... ύβρεις προς τους Έλληνες, τους οποίους αποκαλεί φοροφυγάδες και απατεώνες, έχει αγοράσει εξοχικό στην Σαντορίνη δίχως να το έχει δηλώσει στην εφορία.

Η "σπουδαία" αυτή πολιτικός, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ekstra Bladet» φαίνεται να έδωσε για την αγορά του σπιτιού, μέσω μεσαζόντων, μόλις 19.484 ευρώ στον προηγούμενο ιδιοκτήτη του σπιτιού!!!!

Την εν λόγω κατοικία η Πία Κγερσγκαάρντ αγόρασε πριν από δέκα χρόνια και ακόμα δεν έχει πάει να την δηλώσει στην εφορία της χώρας της.

Η Κγερσγκαάρντ τα τελευταία χρόνια υβρίζει τους Έλληνες ως φοροφυγάδες και ασύδοτους, ενώ τόσο η ίδια όσο και οι βουλευτές της τάσσονται κατά οποιασδήποτε βοήθειας προς την Ελλάδα και τις υπόλοιπες υπερχρεωμένες χώρες.

Στη Δανία, όπου η φοροδιαφυγή είναι πολύ σπάνια, οι εφημερίδες «σταυρώνουν» την Πία Κγερσγκαάρντ με πρωτοσέλιδα όπως «Αγόρασε με ένα γλειφιτζούρι παραθεριστικό σπίτι στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου