Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Έλληνες "στόλισαν" τον Γάλλο δημοσιογράφο που μας είπε "τεμπέληδες" και "απατεώνες"

Καμαρώστε μία φάτσα που θέλει να κάνει κριτική στους Έλληνες. Δεν τον αναγνωρίζετε, ε; Είναι ο συντάκτης του κατάπτυστου άρθρου στην γαλλική εφημερίδα...

"Liberation", που στις 8 Νοεμβρίου μας χαρακτήριζε "απατεώνες, τεμπέληδες και φετοφάγους".
Ο δημοσιογραφίσκος, που προφανώς κάπου πονάει, αναφερόμενος στη Μύκονο, σημείωνε πως εκτός από διεφθαρμένοι γινόμαστε και γκέι.
Μόλις το άρθρο έγινε γνωστό στην Ελλάδα, τα πληκτρολόγια πήρα "φωτιά" το προφίλ του δημοσιογράφου στο Facebook δέχτηκε βομβαρδισμό αρνητικών σχολίων...Η ανάρτηση με το link που παρέπεμπε στο δημοσίευμα κατακλύστηκε από ειρωνικά έως και πολύ... ακατάλληλα σχόλια συμπατριωτών μας, οι οποίοι ένιωσαν προσβεβλημένοι από τον τρόπο που αναφέρθηκε ο Guillon στους Έλληνες.

"Ξέρετε γιατί οι Γάλλοι βγάζουν πολλά αρώματα; Γιατί δεν κάνουν μπάνιο και τα χρειάζονται για να μην βρομάνε", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο ενός χρήστη, ενώ κάποιοι άλλοι τον "έλουσαν" με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Οι υποστηρικτές του αρθρογράφου διατείνονται πως το κείμενο ήταν σατιρικό και πως ο Stephane Guillon είναι γνωστός για το καυστικό του χιούμορ, ενώ αντιθέτως πολλοί είναι οι Γάλλοι που παίρνουν το μέρος μας γιατί όπως τονίζουν "έρχεται η σειρά τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου