Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ:"Δεν μας φοβίζει κανένας εισαγγελέας"

«Την ανθρωπιά μας, την ευαισθησία μας και την αλληλεγγύη μας δεν θα την χάσουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον real fm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος.

Ο κ. Φωτόπουλος στάθηκε στο γεγονός ότι έκτος από το χαράτσι για τα ακίνητα που πέρασε η κυβέρνηση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, απαγορεύτηκε και ο διακανονισμός, κάτι που, όπως είπε, θα οδηγήσει πολλές περισσότερες -από πέρσι- οικογένειες στο σκοτάδι. Ενδεικτικά, ανέφερε πως την προηγούμενη χρονιά 320.000 καταναλωτές της επιχείρησης προχώρησαν σε διακανονισμό.

Στο ενδεχόμενο παρέμβασης του εισαγγελέα, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ξεκαθάρισε ότι «δεν μας φοβίζει κανένας εισαγγελέας και δεν το λέω γιατί γυρίζουμε την πλάτη στους νόμους, αλλά γιατί παλεύουμε για ιερό σκοπό» κα συμπλήρωσε: «Εδώ είμαστε ας έρθει ο εισαγγελέας να μας συλλάβει».
Ο κ. Φωτόπουλος είπε ότι το συνδικάτο της ΓΕΝΟΠ σέβεται την ιστορία του εργατικού κινήματος, δεν χάνει την ευαισθησία του απέναντι στους πολίτες και όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «θα σταθούμε όρθιοι και θα αντιμετωπίσουμε τις οποίες ποινές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου