Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Το βασανιστήριο της σταγόνας στην Ελλάδα, από τους ίδιους ανθρώπους που σκότωσαν τον Καντάφι γιατί δεν τους έδινε τον ορυκτό πλούτο της Λιβύης!

 
ΤΟ ΜΑΡΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΩΝΑΣ Το βασανιστήριο της σταγόνας στην Ελλάδα, από τους ίδιους ανθρώπους που σκότωσαν τον Καντάφι γιατί δεν τους έδινε τον ορυκτό πλούτο της Λιβύης!Αυτές οι διεθνείς ύαινες εκβιάζουν την Ελλάδα να τους δώσει τον ορυκτό της πλούτο κατηγορώντας ένα ολόκληρο λαό, λοιδορώντας τον με όλους τους πρόστυχους τρόπους, με την συμπαράσταση των δοσίλογων ηγετών της! Που θα σταθεί η κατηγορία για ένα σπάταλο λαό που θέλεις να τον συνετίσεις, να τον αφανίζεις οικονομικά και ψυχολογικά, να τον παραδίδεις στον εχθρό για να φτιάξεις ένα κράτος υγείες όπως καμώνονται οι προδότες ανθέλληνες εντός και εκτός Ελλάδος! Αυτά είναι πρόστυχα και τρελά και δεν στέκουν σε καμία λογική. Μια  και μόνο κίνηση αρκούσε να ανακαινιστεί η κοινωνία σε ένα πολιτισμένο κράτος, η ισονομία η ισοπολιτεία, και η πιστή εφαρμογή της ίδιας αμοιβής με τον ανάλογο κόπο που προσφέρει ο κάθε πολίτης, με αυστηρή τήρηση των νόμων, από τον εργάτη μέχρι τον πρόεδρο της δημοκρατίας! Η κατοχική βουλή ζητά από τον λαό να πειθαρχήσει στους νόμους που παραβιάζουν ασύστολα αυτοί που νομοθετούν !!!
Παρακάτω διαβάστε το μαρτύριο της σταγόνας που προσφέρουν στην Ελλάδα!!
Δύο μέρες πριν τη Σύνοδο Κορυφής και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα τεθεί στο τραπέζι αφού Γαλλία και Γερμανία φαίνεται πως δεν τα βρίσκουν στο ύψος του κουρέματος. Συμφωνούν μόνο πως το κούρεμα του 21% του Ιουλίου δεν ήταν αρκετό. Η Γερμανία έχει την άνεση να ζητά κούρεμα πέραν του 50% κάτι όμως που απορρίπτει η Γαλλία αφού δεν έχει την άνεση για κάτι πάνω από 35%.
Το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της 6ης δόσης «το συντομότερο δυνατόν» άναψε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην έκθεση της οποίας ασκείται αυστηρή κριτική στην ελληνική κυβέρνηση για μεγάλες καθυστερήσεις στις αποκρατικοποιήσεις και την προώθηση των μεταρρυθμίσεων. Ταυτόχρονα η Επιτροπή… χτυπά καμπανάκι για τη βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους.
Ανησυχία ΔΝΤ για την Ελλάδα- Το παλεύουν Μέρκελ-Σαρκοζί
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παρακολουθεί τα γεγονότα στην Αθήνα στενά, αλλά και με ανησυχία, επισήμανε ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Γκέρι Ράις. Είπε ακόμη ότι πρόκειται για μια δύσκολη στιγμή για τους Έλληνες και για το λόγο αυτό το ΔΝΤ έχει τονίσει την …
Η Σύνοδος Κορυφής έγινε σύνοδος… προετοιμασίας
Βασική αιτία για την αναβολή των αποφάσεων είναι κατά πρώτον η διαφωνία Γαλλίας και Γερμανίας σχετικά με τον τρόπο μόχλευσης των κεφαλαίων του EFSF, και κατά δεύτερον η καθυστέρηση στην τελική καταγραφή των μεγεθών για τα επίπεδα του χρέους της Ελλάδας …
Νέα παράταση στην αγωνία για εξεύρεση λύσης στην ευρωπαϊκή κρίση δίνουν Γερμανία και Γαλλία, που αδυνατούν να γεφυρώσουν τις διαφωνίες τους σχετικά με το πώς θα ενισχυθεί το ευρωπαϊκό ταμείο στήριξης (EFSF) αλλά και ποιο θα είναι το ύψος του κουρέματος του ελληνικού χρέους.
Στην τελική ευθεία για την Ελλάδαη 6η δόση μετά το ok της τρόικας
Γράφει η ΝΙΚΟΛ ΛΕΙΒΑΔΑΡΗ
Σε μία ακόμη «σύνοδο-θρίλερ» εξελίσσεται η Σύνοδος Κορυφής της Κυριακής που θα κρίνει την τύχη της χώρας μας, μέσα σε σκηνικό παράλληλων ρήξεων και διχασμών.
Η ρήξη Γερμανίας – Γαλλίας για την αύξηση των κεφαλαίων του EFSF παραμένει αγεφύρωτη απειλώντας να οδηγήσει τη Σύνοδο σε ναυάγιο, ενώ την αβεβαιότητα εντείνουν και οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αρκετές χώρες της ευρωζώνης ζητούν πλέον αναγκαστικό και όχι εθελοντικό «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.
Αίσιο τέλος, πάντως, διαγράφεται στο θέμα της 6ης δόσης, με το «πράσινο φως» που δίνει η έκθεση της τρόικας και την διάψευση από το ΔΝΤ στα περί διαστάσεων με την Ε.Ε επί της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους. Η εκταμίευση της δόσης τοποθετείται στις αρχές Νοεμβρίου.
«Πράσινο φως» για την εκταμίευση της 6ης δόσης προς τη χώρα μας δίνει η έκθεση της τρόικας που κατατίθεται απόψε στο τραπέζι του Eurogroup στις Βρυξέλλες – ωστόσο, η ελληνική αγωνία παρατείνεται λόγω της κόντρας που φαίνεται να υποβόσκει μεταξύ ΕΕ και ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου