Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Βρέθηκε το ελιξίριο της νεότητας;

Βρέθηκε το ελιξίριο της νεότητας;Το ελιξίριο της νεότητας υποστηρίζει ότι βρήκε ο κοσμήτορας του πανεπιστημίου της Νέας Ουαλίας στο Σίδνεϊ, Πίτερ Σμιθ!
Όπως υποστήριξε σε ομιλία του, ένα παιδί που γεννιέται σήμερα μπορεί να ζήσει μέχρι τα 100 ή τα 150 έτη χάρη σε ένα σκεύασμα.

Σύμφωνα με τον ειδικό, το συγκεκριμένο σκεύασμα θα επιτρέπει στους ανθρώπους να είναι υγιείς και δραστήριοι μέχρι τον θάνατο τους.

«Πράγματι πιστεύω ότι υπάρχει δυνατότητα να παρατείνουμε την ανθρώπινη ζωή κατά κάποιες δεκαετίες. Ο στόχος όμως δεν είναι απλώς να ζήσουν οι άνθρωποι περισσότερα χρόνια, αλλά να χαίρουν και άκρας υγείας. Αυτά τα χάπια θα βοηθούν στην διαδικασία της αναγέννησης του οργανισμού», λέει ο πρύτανης.

Το χάπι «θαύμα» ψάχνει και ο καθηγητής Ντέιβιντ Σινκλέρ από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις ΗΠΑ.

«Η τεχνολογία που αναπτύσσεται μπορεί να μας επιτρέψει να φτάσουμε ακόμα και τα 150 χρόνια», υποστηρίζει.

Τα τελευταία χρόνια, ο καθηγητής από το Χάρβαρντ μελετάει τις ιδιότητες της ουσίας ρεσβερατρόλης που βρίσκεται στο κόκκινο κρασί.

Τώρα έχει ξεκινήσει να δημιουργεί μια χημική ουσία, η οποία είναι 1.000 φορές πιο ισχυρή από τη ρεσβερατρόλη και οι πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι είναι εοίωνες.

«Το ανθρώπινο σώμα έχει επισκευαστεί μόνο του και η ουσία αυτή μπορεί να επιταχύνει τους μηχανισμούς επούλωσης», εξηγεί.

Πάντως, έρευνες σε ποντίκια έδειξαν ότι η συγκεκριμένη ουσία μπορεί να ενεργοποιήσει τη φυσική επισκευή του DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου