Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η αντίδραση της Τουρκίας στο δικαίωμα της κυπριακής δημοκρατίας να διεξάγει έρευνες στην ΑΟΖ της , αναφέραμε πως ο πολιτικός σκοπός της Τουρκίας, πίσω από τους λεονταρισμούς και την κινητοποίηση της πολεμικής μηχανής της , είναι να επιτύχει την ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ των κοιτασμάτων φυσικού αερίου είτε με λύση του κυπριακού που να διασφαλίζει τα δικά της συμφέροντα και όχι των τουρκοκυπρίων είτε χωρίς λύση.

Επισημάναμε επίσης ότι οι στόχοι της Τουρκίας θα πραγματοποιηθούν μόνο με την υποχωρητικότητα των κρατούντων
Δυστυχώς οι φόβοι μας δεν διαψεύσθηκαν . Ο Χριστόφιας κατέθεσε ενώπιον των μελών του Συμβουλίου ασφαλείας την πρόταση της συνεκμετάλλευσης είτε πριν είτε μετά τη λύση.
Έτσι η Τουρκία πέτυχε το σκοπό της και εμείς φορτωθήκαμε άλλη μια υποχώρηση στη πλάτη μας.
Με αυτή τη τουρκική επιτυχία η κυπριακή ΑΟΖ παραδίδεται στο κατοχικό μόρφωμα. Το επόμενο βήμα είναι να υλοποιηθεί και η πρόταση Χριστόφια για παράδοση της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, με αντάλλαγμα το απευθείας εμπόριο Ευρωπαϊκής Ένωσης – κατεχομένων.
Οπότε η λύση που θα δρομολογηθεί θα είναι μια απλή συμφωνία μεταξύ του κατοχικού μορφώματος και των «ελληνοκυπρίων» που δεν θα απαιτήσει την λαϊκή ετυμηγορία και θα παρακάμψει την φασαρία του δημοψηφίσματος .
Όλα δείχνουν πως βήμα προς βήμα υλοποιούνται τα σχέδια του αγγλοτουρκοσιωνιστικού ελέγχου της Κύπρου.
Αντίσταση καμιά.
«σβησμένες όλες οι φωτιές οι πλάστρες μες στη χώρα».
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου