Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Πολύ φασαρία για το τίποτα, στη Φλώρινα


Παγερά αδιάφορη η τοπική κοινωνία στις προκλήσεις των φανατικών.
Υποτονική και υποβαθμισμένη η πολυδιαφημισμένη γενική συνέλευση του Center Maurits Coppieters (CMC) που φέρεται ότι στηρίζει τις θέσεις και το λεξικό των ψευτομακεδόνων.
Βρεθήκαμε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο «Φαίδων» της Φλώρινας, ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου 18 ατόμων (μαζί με τις αδερφές του Παύλου Βοσκόπουλου Κέλυ και Σούλη,  που ..
μαζί με τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και τους δημοσιογράφους από την FYROM και την Ελλάδα, έφταναν με τα βίας τα 40 άτομα ) και με ιδιαίτερη διακριτικότητα παρακολούθησαμε από κοντά την έναρξη της εκδήλωσης στην οποία το μόνο αξιόλογο ήταν η παρουσία-διαμαρτυρία των εκπροσώπων του Κοινού των γηγενών Μακεδόνων ( http://macedonianscommon.blogspot.com/  ) που παρέδωσαν στον ομιλητή του συνεδρίου Victor Friedman, καθηγητή σλαβικών σπουδών, την επιστολή που έστειλαν στον ΟΗΕ (στην ελληνική και αγγλική γλώσσα) και την ιστορική μελέτη του καθηγητού Μιχαήλ Σ. Χρυσανθόπουλου περί της πραγματικής Μακεδονικής μειονότητας που κρατάει ψηλά τις αξίες του ελληνισμού στην FYROM «Φάκελος Μακεδονία, οι υπόδουλοι Έλληνες των Σκοπίων – στην αγγλική έκδοση».

Ο σκοπός της κίνησης αυτής των γηγενών Μακεδόνων στο συνέδριο των ψευτομακεδόνων, ήταν η εδραίωση της αντίληψης ότι αυτοί και μόνο δικαιούνται να είναι και είναι οι μόνοι και αληθινοί Μακεδόνες.

Βίντεο από την εισήγηση του κ. Θεοδοσίου που αναφέρεται στον «Γράμμο» και την περίοδο του εμφυλίου και την παράλληλη φωτογράφηση ( στο 00:22΄ ) που προσπαθεί να μας κάνει ο ιδιαίτερα νευρικός Παύλος Βοσκόπουλος ή όπως προτιμά ο ίδιος... Filipov!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου