Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Συνέντευξη τύπου με φόντο την "νέα σημαία" της κατοχικής Ελλάδας ( Χωρίς τον Τίμιο Σταυρό)



Τα σχόλια για τα όσα είπε και θα  πεί ο αντιπρόεδρος της  "ελληνικής" κυβέρνησης θα τα δημοσιεύσουμε σε επόμενη ανάρτησή μας.
Αυτό που θα σχολιάσουμε  προς το παρόν είναι η  το "φόντο" που χρησιμοποιεί  σε αυτήν την συνέντευξη τύπου ο  κ. Βενιζέλος και που έχει την δική του σημειολογική "αξία".

Αυτός  λοιπόν ο ευφυής  και  παραγωγικός  στο  κακό  πολιτικός , είχε το  θράσος  να χρησιμοποιήσει ως "φόντο"  στην χυδαία ανακοίνωση του σχεδίου  εξόντωσης  του Ελληνικού λαού,  μια σημαία   που απλώς περιέχει   τις μπλέ και λευκές λωρίδες της  ελληνικής σημαίας πάνω στις οποίες  υπάρχουν  τα  "αστέρια" της Ε.Ε.

Ούτε  ο Τσολάκογλου δεν είχε τολμήσει να  πλαστογραφήσει  την Ελληνική σημαία αφαιρώντας το σημαντικώτερο  στοιχείο της που είναι ο Τίμιος Σταυρός.

Δεν φτάνει  που  κάνουν τα πάντα για να μας   παρουσιάζουν την εσχάτη προδοσία ως   "αγώνα  εθνικής σωτηρίας" , θέλουν  με  αυτούς τους κουτοπόνηρους και δόλιους τρόπους να μας επιβάλλουν  το "νέο πατριωτισμό"  ο οποίος, όπως είχε  δηλώσει ο  κατοχικός πρωθυπουργός , δεν θα έχει ανάγκη τα σύμβολα και την  ιστορία.

Τολμούν δηλαδή  να μας  ανακοινώνουν  την μέθοδο  με την οποία θα μας εξοντώσουν  χρησιμοποιώντας  με απίστευτο  θράσος τη   νέα κατοχική  σημαία  του  ελληνικού  προτεκτοράτου.

Δεν υπάρχει τίποτε πλέον που να  μας συνδέει με αυτούς τους  γενίτσαρους.
Είναι   οι εχθροί του λαού και του Έθνους   και  δεν έχουμε άλλον δρόμο   παρά  εκείνον  της αντίστασης όπως  επιτάσσει το Σύνταγμα  της Ελλάδας  και η  Ορθόδοξη και  δημοκρατική συνείδηση  των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου