Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Γιατί δεν περνάνε από ψυχολογικά τεστ οι 300;


Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα 

Κανένας από τους 300 δεν είναι ικανός να δημιουργήσει ΖΥΜΩΣΗ σκέψης.

Είναι όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και το Σύστημα τους έχει διαβρώσει ως προσωπικότητες!

Όταν διεκδικείς το αλάθητο… έχεις πολύ σοβαρό θέμα!

Εάν τους πιάσει έναν προς έναν μια ομάδα Ψυχολόγων και Ψυχιάτρων, θα γραφτούν βιβλία και Διατριβές Παγκοσμίου Εμβέλειας. Τα αποτελέσματα δε, ΣΙΓΟΥΡΑ θα ρίξουν πολύ κόσμο για άλλη μια φορά απ τα σύννεφα.

Έχει περάσει ΕΝΑΣ τους από ένα Ψυχομετρικό τεστ; Έστω ένας;!!! Μήπως πέρασε έστω και ένας τους από τεστ ευφυΐας; Μήπως από τεστ Συναισθηματικής ευφυΐας;

Αν το προτείνει κάποιος, θα πέσουν τον φάνε! Θα προσβληθούν επί προσωπικού και θα τον πλακώσουν θρασύτατα στις μηνύσεις!!!

Τι λες ρε ρεμάλι…; Και που ξέρω εγώ τι χαρακτήρας είσαι πίσω απ την κουρτίνα των ΜΜΕ; ¨Πού και πως μπορώ να γνωρίζω τι κρύβεται πίσω από το επικοινωνιακό σου φτιασίδι και την κουρτίνα των εκπλήξεων;

Όταν αποφασίζεις για ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ πρέπει να σε τσεκάρει μια ομάδα Ειδικών Γιατρών 2 φορές το χρόνο! Μέχρι και Οφθαλμίατρος θα πρέπει να σας εξετάζει!!

Αλήθεια, Αγγλικά (με πτυχίο) πόσοι από τους βολευτάδες γνωρίζουν;

Τους έρχεται μια ντιρεκτίβα από ΕΕ, από ΔΝΤ (ή από οπουδήποτε) και περιμένουν την μετάφραση!

Βρε ρεμάλια ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ… εγώ ως πολίτης (και ο κάθε πολίτης) ΑΠΑΙΤΩ να κατανοείτε την Πρωτότυπη Έκδοση!! Το ΑΠΑΙΤΩ και το ΑΠΑΙΤΟΥΝ οι καταστάσεις!

Να τους “ψηφίσουμε” να βγουν ΟΛΟΙ εκτός της βόλεψής τους λοιπόν.

Να βάλουμε προϋποθέσεις, και όχι να μου έρχεται ο κάθε άεργος ή συνδικαλιστής ή βολεμένος ή ο κάθε σαπρόφυτος γόνος πολιτικής οικογένειας… να μου ορίσει τη ζωή ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ!!!

Πρέπει επιτέλους να τους γίνει κατανοητό (και στους 300 βολεμένους) πως ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!

Να έρθει κόσμος ο οποίος ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και να με ψήσει ότι αξίζει να με κυβερνήσει, αλλά και να με ΨΗΣΕΙ ότι δεν έχω (κανένα απολύτως) ρίσκο με αυτόν στην καρέκλα!

ΠΟΣΟΙ από εμάς αισθάνονται ΑΣΦΑΛΕΙΣ με τους 300; Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επίπεδο Πατρίδας… Τους εμπιστευόμαστε τις ζωές των παιδιών μας; Θα τους αφήναμε να διαχειριστούν τις προσωπικές μας περιουσίες; Θα του δίναμε ένα όπλο να σταθούν δίπλα μας ως συμπολεμιστές σε έναν πόλεμο;

Όλα αυτά, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Ή μετά την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Μετά θα τα βρούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου