Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Θράκη: Τους επιτέθηκε φίδι την ώρα που έκαναν βραδυνή προσευχή!

Σφύριζε κι τυλίχθηκε σε λούτρινο αρκουδάκι που το έσφιγγε, ενώ παρέλυσαν από το φόβο τους 15χρονος και η μητέρα του...
«Πετάξαμε όλα τα έπιπλα από το δωμάτιο, φέραμε ειδικό μηχάνημα απομάκρυνσης ποντικιών, φιδιών από την Τουρκία», λέει ο Μαχμούτ Ογλού Μαχμούτ μιλώντας στο xronos.gr. για το περιστατικό που τους έχει αναστατώσει.

Πέρασαν δώδεκα μέρες και οι άνθρωποι ακόμη δεν έχουν συνέλθει από την παρουσία ενός απρόσκλητου επισκέπτη στο σπίτι τους στην Αρίσβη Ροδόπης. Πρόκειται για την Σεβίν Μαχμούτ που ενώ προσευχόταν κανονικά στο δωμάτιο, άκουσε ένα σφύριγμα κι έκανε παρατήρηση στον 15χρονο γιό της που ήταν εκεί.

Γύρισε και είδε απότομα ένα χοντρό και μεγάλο φίδι πάνω στο κρεβάτι σηκωμένο έτοιμο να επιτεθεί. Η γυναίκα και το παιδί τα έχασαν. Άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Το φίδι «έπνιξε» ένα τεράστιο λούτρινο αρκουδάκι που υπήρχε δίπλα του, τυλίχθηκε γύρω του, ενώ έσπευσαν άνδρες από την γειτονιά και το σκότωσαν. Όταν το μέτρησαν ήταν 1.60 εκατ. Τα σενάρια που έλεγαν οι άνθρωποι πολλά για το φίδι που από τις περιγραφές τους πρέπει να είναι λαφιάτης.

Επίθεση φιδιού σε δύο μέρες είχε κι ένας γείτονάς τους στο σπίτι του που βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από την συγκεκριμένη κατοικία και πιστεύουν ότι τα δύο φίδια πρέπει να ήταν ζευγάρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου