Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Έχασε την μάχη το δίχρονο αγοράκι απο την Κριτσά

Δυστυχώς το θαύμα που όλοι ελπιζαν δεν έγινε και το 2χρονο αγοράκι απο την Κριτσά, χθες το βράδυ υπέκυψε στις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, βυθίζοντας στην θλίψη ολόκληρη την Κρήτη.


Πρόκειται για το αποκορύφωμα της τραγωδίας που βιώνει η οικογένεια απο την Κριτσά Λασιθίου απο το μεσημέρι της Τρίτης 5/7, όταν η "κακιά ώρα" είχε σαν αποτέλεσμα μια τραγωδία.
Ήταν εκείνη η στιγμή που η μητέρα δύο δίχρονων παιδιών θέλοντας να πάει τα παιδιά στο γιατρό, έβαλε το ένα στο παιδικό καθισματάκι του αυτοκινήτου.
Στην συνέχεια θέλησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο προκειμένου να μπορέσει να ανοίξει και η άλλη πόρτα (ήταν δίπλα σε τοίχο) έτσι ώστε να βάλει και το άλλο παιδάκι στο κάθισμά του.
Όμως την στιγμή που έκανε όπισθεν, ο μικρός Γιάννης ήταν πίσω απο το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρεθεί το κεφάλι του κάτω απο την ρόδα.
Το αγοράκι διεκομίσθει με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ΠΑΓΝΗ και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να κάνουν και οστεοεκτομή προκειμένου να αποσυμφορηθεί απο την πίεση των αιματωμάτων ο μικρός εγκέφαλος του αγοριού, ενώ αμέσως μετά εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Όλοι, οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, το σύνολο της κοινωνίας έλπιζε σε ένα θαύμα για να μπορέσει ο Γιαννάκης να κρατηθεί στην ζωή.
Δυστυχώς αυτό το θαυμα δεν έγινε και απο χθες το βράδυ ένα ακόμη αγγελούδι προστέθηκε στην στρατιά των αγγέλων που πετούν ψηλά στους ουρανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου