Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη ο Αρμπέρ Μπάκο, που τραυμάτισε 15 άτομα στο Μικρολίμανο

Στα χέρια της ΕΛΑΣ, ο 31χρονος κακοποιός που άνοιξε πυρ σε κλαμπ στο Μικρολίμανο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Δεν έφερε αντίσταση. Διαβάστε σε ποια περιοχή συνελήφθη
Στη σύλληψη του επικίνδυνου κακοποιού Αρμπερ Μπάκο, ο οποίος έσπειρε τον τρόμο, πυροβολώντας μέσα σε κλαμπ στο Μικρολίμανο, τα ξημερώματα του Σαββάτου, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.
Ο 31χρονος Αλβανός, είχε τραυματίσει 15 άτομα, τα οποία ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.
Διαβάστε ακόμα: Αλλάζει ο νόμος για τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών, επικίνδυνων κακοποιών
Ο κακοποιός, συνελήφθη σε διαμέρισμα συνεργού του στου Ζωγράφου, στα όρια του Γουδή, μετά από οργανωμένη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν η η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έφερε αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Ο 31χρονος έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ, την ώρα που αναζητούνται άλλα δύο άτομα αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να του παρείχαν κάλυψη.
Σημειώνεται ότι για την υπόθεση των πυροβολισμών – τραυματισμών στον Πειραιά έχει σχηματιστεί σε βάρος του 31χρονου συλληφθέντα ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας και οπλοχρησία.

  Εξάλλου, με σχετική Εισαγγελική Διάταξη δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία του 31χρονου.
Πρόκειται για τον (επ) BAKO (ον) ARBER ή ALBERT του HUITIM ή KOUTIM ή HUTIM ή KUYTIM και της AISHE ή AYSHE ή AYSTE , που γεννήθηκε το 1983 στην Αλβανία.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα του συγκεκριμένου ατόμου να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 - 6411111 και 210 - 6476232 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου