Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Τα εξαφανισμένα βίντεο: Όταν ο Στ.Θεοδωράκης ανακάλυπτε "Μακεδόνες" στην Φλώρινα

Έτος 2008. Ήταν η χρονιά του μεγάλου “ΟΧΙ” με το βέτο του Καραμανλή στην ένταξη των Σκοπίων. Την ίδια στιγμή όμως, κάποιοι δημοσιογράφοι έδιναν τα ρέστα τους για να “ευαισθητοποιήσουν” την κοινή γνώμη, ώστε να δεχθεί πιο απαλά την ένταξη των Σκοπίων. Θεωρούσαν βέβαιο πως ο Παπανδρέου μετέπειτα θα άνοιγε την κερκόπορτα.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ όπως είναι επόμενο, το Mega και ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Τα χρόνια πέρασαν, το Mega, και τα άλλα ΜΜΕ κατάφεραν να γκρεμίσουν τον Καραμανλή. Και επανέρχονται τώρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη σε άλλον ρόλο: Αυτόν του πολιτκού.
Ώστε να μαζέψουν πάλι τους αφελείς που ψήφισαν Σημίτη ή Παπανδρέου και να τους επαναπατρίσουν σε ένα ελέγξιμο μαντρί ώστε να εξασφαλίσουν την αυριανή συγκυβέρνηση πάλι των νταβατζήδων.
Για να το καταφέρουν αυτό, έπρεπε να σβήσουν το “μαύρο” παρελθόν. Εξαφάνισαν λοιπόν τα βίντεο της προπαγανδιστικής εκπομπής. Για κακή τους τύχη όμως, οι σκοπιανοί εξτρεμιστές όχι μόνον τις είχαν κρατήσει, αλλά τις έχουν σημαία της προπαγάνδας τους μέχρι και σήμερα. Απολαύστε τες και

θυμηθείτε:Προσέξτε το ‘χαλαρό στυλάκι’ που πάει στα καφενεία στην Φλώρινα, όπου δήθεν είναι όλοι σλαβόφωνοι… Και δείτε επίσης, πόσο στο ‘χαλαρό’ αναφέρεται στο αν είναι κακό να αποκαλούμε τους σλαβόφωνους ‘Μακεδόνες’.
Φανταστείτε μετά τον Σ.Θεοδωράκη στη Βουλή, να κατεβάζει νομοσχέδιο για την αναγνώριση των όποιων δίγλωσσων που είναι και σλαβόφωνοι ως μειονότητας που μάλιστα θα πρέπει να αυτοπροσδιορίζεται όπως νομίζει, δηλαδή ως ‘μακεδονική’.
Αυτά για να μην πουν πολλοί ότι δεν ήξεραν και ψήφισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου