Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ε.N.D. H AΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ “ΑΝΑΤΟΛΗΣ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ “3.000.000” ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Η παροιμία λεει “Μας είδανε αλευρωμένους και μας περάσανε για ....μυλωνάδες”.
H Eλλάδα μας είναι η χώρα στην οποία έχουν συμβεί ΌΛΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Και παράλογο λέγεται αυτό που δεν συνάδει με την λογική.
Βέβαι στη εποχή μας αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα γιατί βιώνουμε μία πραγματικότητα, ΌΠΟΥ αγωνίζεται το παράλογο να γίνει λογικό και να κάνει το λογικό παράλογο.
Οί Έλληνες βέβαια έχουμε τον δικό μας τρόπο που αντιλαμβανόμαστε αυτές τις έννοιες. Και με αυτόν τον τρόπο θα αναλύσουμε και αυτά τα δύο Ελληνικά φαινόμενα. Την μετοχή ”ΤΕΡΑΣ” της “Ανατολής” και τους ισχυρισμούς του Σώρρα περί των “τριών εκατομμυρίων” υπογραφών.

Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ αλλά έχει και δόση από τις “χίλιες και μία νύχτες”. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ με την Eλληνική λογικη και με λίγες πληροφορίες που συγκέντρωσα.
ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΟΧΗ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ 670 ΔΙς. Η ΜΙΑ Σε αυτό δεν πρόκειται να αμφισβητήσω κανέναν από αυτούς που έκαναν την “έρευνα” και αφού το δέχονται όλοι, θα το δεχτώ και εγώ.

ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΟΧΗ “ΤΕΡΑΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.........ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ........ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΩΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 40. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 26 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ....ΨΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 800 ΔΙΣ.

ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ AYTA ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΤΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ; ΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 75 ΔΙΣ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΑΖΙ. ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 600 δις ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 39 ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ 170 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΑΡΙΑ-ΒΑΡΙΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ........... ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ........... ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ........ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ;
ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ..........ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΟΥΝ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΙΝ “ΤΟΝ ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ”;

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΟΡΝΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ . ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΝΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ότι αυτά τα έλεγαν στον κόσμο, άνθρωποι “ΣΟΒΑΡΟΙ”, που φόραγαν ΓΡΑΒΑΤΕΣ.

ΑΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ............ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 39.
“ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ”

Αυτό είναι το παραμύθι της “Ανατολής”. Αλλά μπορεί οποιοσδήποτε να ΓΙΝΕΙ ΣΩΡΡΑΣ. Αρκεί να τυπώσει ότι χαρτί του αρέσει και να γράψει επάνω ΟΤΙ ΠΟΣΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Θα μπορεί να το ΒΛΕΠΕΙ και να αισθάνεται ΠΛΟΥΣΙΟΣ. Δεν έχει καμία σημασία αν ΔΕΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ , αφού ούτε και του Σώρρα ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ “O ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 3.000.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ”.

Υπαρχουν οι άνθρωποι που ακούν, μόνο ότι θέλουν να ακούσουν και βλέπουν μόνο αυτά που θέλουν να δούν. Δυστυχώς όμως για αυτούς, η αλήθεια περνάει από μπροστά τους και χάνεται χωρίς να την προσέξουν και χωρίς να την ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ.

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΑΝ ΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΗ “MONO” 100 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ 3.000 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΑNΑΤΟΛΗΣ” AKOYME ΓΙΑ ΤΡΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ “ΦΑΚΕΣ” KAI ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ “ΠΛΗΡΩΘΕΙ” Η ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 40 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΕΤΣΙ, ΑΚΟΥN ΚΑΙ ΓΙΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑN ΤΑ ΤΡΙΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥOYN ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟΝ , ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟΝ , ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ .(για να χρησιμοποιήσω τον πλούτο της Ελληνικής γλώσσας)

NA ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ.

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 50 ΜΈΧΡΙ 200 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ , ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΛΟΥΣΙΑ – ΠΛΟΥΣΙΑ 500. ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ υπογράφουν στο τελος το 10% έως 20%. των παρευρισκομένων. Αλλά όπως είπα δεν θα τα χαλάσουμε στα ποσοστά. Εγά θα βάλω ότι ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ, ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η Κ.Ε.Π.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΛΟΥΣΙΑ – ΠΛΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012.

ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 200. ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 500 . ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ “ΔΩΡΟ” ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 500 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 1000. (τσάμπα είναι βάλε)

ΕΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΟΥΣΙΑ – ΠΛΟΥΣΙΑ , 4.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΠΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ “ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ”. OI MHNEΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΕΙΝΑΙ 16. ΕΠΙ 4.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΤΕ;

ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ – ΠΛΟΥΣΙΑ 64.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 500ων ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ 200ων. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΑΚΟΜΑ 500 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. (τι άλλο θέλει;)

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. (όπως είπαμε τσάμπα είναι και δεν κοστίζει τίποτα)

. ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ 3000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ “ΔΩΡΟ” ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 3.000 . ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ 6.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 24.000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΕΠΙ 16 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑΙ “384.000” ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ 3.000.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ, Η ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙ 16 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΕ 46.000 ΚΟΣΜΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ “ΓΝΗΣΙΟ” ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΖΗΤΟΥΣΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕ ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΑΣ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΠΟΥ, ΟΛΗ Η ΘΗΒΑ ΕΧΕΙ 25.000 , ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΜΙΛΑΓΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΛΑΚΑ” ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΥΦΛΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.

OI ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ “ΤΥΡΙ” KAI ΟΧΙ ΤΗΝ “ΦΑΚΑ”.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ” ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΔΕΧΘΗΚΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ “ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ” NA ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ “ΑΓΑΘΕΣ” ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΩΝΟΥΝ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ “ΑΡΧΟΝΤΑ” ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

H EΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ O ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΟΤΑΝ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;
ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ “ΕΛΛΗΝΕΣ” , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΙ, ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ “ΑΡΧΟΝΤΑ” ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ , ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΘΡΗΣΚΟΥΣ.

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ;
ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΡΗΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ EINAI “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ “ΚΑΛΟ” ΜΑΣ , AΛΛΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ;
Ή ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΔΙΛΛΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής.

katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου