Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Ενόχλησε ο υποψήφιος της Δ.Μακεδονίας

ΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
Τελικά το να λέει κάποιος τα αυτονόητα πάντοτε δημιουργεί εχθρούς σε όποιον χώρο και αν βρίσκεται. Συγκεκριμένα οι Πάνος Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφσκι ζήτησαν την έκτακτη σύγκληση του οργάνου για να επανεξετάσει τις υποψηφιότητες του κόμματος στη Δυτική Μακεδονία, δηλαδή του Θεόδωρου Καρυπίδη, γιατί όπως ισχυρίζονται όταν προφυλακίστηκαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκανε μία φιλοχρυσαυγίτικη ανάρτηση στο facebook!
Τι είχε γράψει ο Θεόδωρος Καρυπίδης στο προφίλ του στο facebook
«Τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στην στενή, ο Ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, θα έχει λύσει όλα τα προβλήματα του και ευτυχισμένος θα απολαμβάνει την σωτηρία της δημ(ι)οκρατία τους. Οι φόροι θα μειωθούν δραστικά, οι μισθοί θα γίνουν βιώσιμοι, οι θέσεις εργασίας θα έρχονται κατά χιλιάδες, (ο Βενιζέλος υποσχέθηκε... 900.000 θέσεις εργασίας ), τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο και όχι μόνο για τους λαθρομετανάστες, τα σχολεία θα έχουν αρκετούς καθηγητές για να διδάξουν και προπαντός τα Εθνικά μας θέματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό μεσημέρι!»
Δηλαδή μίλησε ρελιστικά. Ότι τα προβλήματα στον τόπο δεν τα δημιούργησε η ΧΑ. Είπε όμως και μια φράση η οποία δεν αρέσει στον χώρο αυτο, "εθνικά θέματα".
Παράλληλα οι Πάνος Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφσκι θέτουν θέμα και αυτοί με τη σειρά τους για την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη στην Πελοπόννησο.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου