Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Θεραπεία του καρκίνου χωρίς φάρμακα!

Επανάσταση στην ιατρική επιστήμη,η οποία ανακάλυψε έναν μοναδικό τρόπο να εκπαιδεύει το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να επιτίθεται και να νικά τον καρκίνο.
Δοκιμές πραγματοποιούνται τώρα σε διάφορα νοσοκομεία και τα αποτελέσματα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, καθώς στην ουσία θεραπεύεται ο καρκίνος χωρίς φάρμακα.
Οι ειδικοί λοιπόν τώρα όχι απλώς κατάφεραν να ανακαλύψουν τον μηχανισμό με τον οποίο τα καρκινικά κύτταρα ξεφεύγουν από την φυσική άμυνα του οργανισμού, αλλά και τον τρόπο (το φάρμακο δηλαδή) με τον οποίο μπορούν να σπάσουν την ασπίδα του καρκίνου, ώστε το ανοσοποιητικό να του επιτεθεί.
Όταν η επίθεση αρχίσει τα καρκινικά κύτταρα αρχίζουν να πεθαίνουν και ο όγκος που έχουν δημιουργήσει αρχίσει να συρρικνώνεται ή να εξαφανίζεται στους πιο τυχερούς ασθενείς, που εμφανίζουν αυτό που ονομάζεται καλή ανταπόκριση.
Μάλιστα δεν έχει καμιά σημασία σε ποιο όργανο έχει εκδηλωθεί ο καρκίνος ή ποιος είναι ο τύπος του. Αυτό που μετράει είναι να απελευθερωθεί το ανοσοποιητικό σύστημα.
Σε προπαιδευτικές μελέτες που έγιναν, το φάρμακο είχε θετικά αποτελέσματα και σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού, των ωοθηκών, του παχέος εντέρου, της κεφαλής και του τραχήλου. Αλλά όχι του προστάτη.
Η θεραπεία αυτή με την οποία ουσιαστικά το ανοσοποιητικό μας σύστημα εκπαιδεύεται για επιτίθεται στους εισβολείς ονομάζεται ανοσοθεραπεία, η αρχή της οποίας βασίζεται στη δημιουργία σχεδόν όλων των εμβολίων.
 
apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου