Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

"ΕΦΑΓΕ" 1.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ


ikaekateyroΠρωτόδικα ο υπάλληλος του ΙΚΑ είχε καταδικαστεί σε τρις ισόβια ωστόσο το Εφετείο δέχθηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και έτσι "έσπασε" την ποινή των ισοβίων.
Όλα ήρθαν στο φως όταν κλιμάκιο επιθεωρητών από τα κεντρικά του ΙΚΑ, ήρθε στη Μακρακώμη για να κάνει έλεγχο, αφού διαπιστώθηκε ότι τα έσοδα από τις εισφορές ξαφνικά είχαν κάνει βουτιά.
Ο υπάλληλος του ΙΚΑ είχε καταχραστεί 1 εκατομμύριο ευρώ και για να αποφύγει την σύλληψη, αλλά και τους τοκογλύφους που τον απειλούσαν και τον κυνηγούσαν, έφυγε στην Κύπρο και τελικά μετά από τέσσερα χρόνια εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Κορώνη Μεσσηνίας.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ρωτόδικα η ποινή του ήταν τρις ισόβια, αφού το δικαστήριο δεν είχε δεχθεί κανένα ελαφρυντικό. Χθες μετά από πολύωρη ακροαματική διαδικασία στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας, όπου ξεδιπλώθηκαν όλες οι πτυχές της πολύκροτης αυτής υπόθεσης, το δικαστήριο δέχθηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και έτσι ο ήδη φυλακισμένος στις φυλακές Δομοκού πρώην υπάλληλος του ΙΚΑ, έφυγε με 20 χρόνια φυλακή.

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου