Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

«Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο:Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή CPR/AED

mpodosakeio__ Στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2013 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας «Μποδοσάκειο» πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή CPR/AED πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (ERC), που οργάνωσε το 3ο Π.Τ. της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος Δυτικής Μακεδονίας.
   Τα Σεμινάρια θα συνεχιστούν και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες όπως και στους Πολίτες.
   Στόχος μας είναι η έγκαιρη αντιμετώπιση της Καρδιακής  Ανακοπής γιατί δυστυχώς ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας της είναι μεγάλος.
   Σύμφωνα με έρευνες περισσότεροι από 1.000.000 άνθρωποι χάνουν την ζωή τους κάθε χρόνο στην Ευρώπη από Καρδιακή Ανακοπή και αυτό θα μπορούσε να αποτραπεί αν απλοί άνθρωποι είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική ΚΑΡΠΑ.
   Το Δ.Σ. του 3ου Π.Τ. ευχαριστεί την Διοίκηση του Νοσοκομείου, την Διοικήτρια κ. Αναστασία Μπούρτσου για την διάθεση του αμφιθεάτρου και των άλλων χώρων που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες των σεμιναρίων, όπως επίσης και τον κ. Ανδρέα Ανδρεόπουλο, προϊστάμενο του τμήματος Πληροφορικής του Νοσοκομείου για την τεχνική υποστήριξη.
 Η Πρόεδρος
                                                                     Του 3ου Π.Τ
                          
Πληροφορίες: κ.Γιαννοπούλου Ευδοξία
                          Πρόεδρος του 3ου Περιφερειακού Τμήματος της Ένωσης
                          Νοσηλευτών Ελλάδος Δυτικής Μακεδονίας
                          ( τηλ. 2463057549, 6994553900)

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου