Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Ξέσπασμα Κουκουλόπουλου: Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν περνά από τη Βουλή

Για "ξεκούραστους τεχνοκράτες" και "απαράδεκτους λεονταρισμούς" περί εκλογών, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Κουκουλόπουλος. Τι είπε για τις απολύσεις στο δημόσιο και τους πλειστηριασμούς
Έντονα επικριτικός για κυβερνητικούς παράγοντες εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, κάνοντας λόγο για απαράδεκτους λεονταρισμούς από θεσμικά πρόσωπα αλλά και για ξεκούραστους τεχνοκράτες που πρέπει να κατανοήσουν ότι κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν θα γίνει αποδεκτός από αυτή τη Βουλή.
Με αφορμή την συζήτηση στο Α' Θερινό Τμήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ο κ. Κουκουλόπουλος έκανε λόγο για κυβερνητικές αστοχίες που βαραίνουν το πολιτικό κλίμα και πρόσθεσε:
"Η κινητικότητα θυμίζει έντονα το παιχνίδι ραντεβού στα τυφλά. Μόνο που αντί να υπάρχει κάτι ευχάριστο πίσω από το παραβάν βρίσκεται το απολυτήριο".
Ο κ. Κουκουλόπουλος συνέχισε λέγοντας ότι "το πολιτικό κλίμα βαραίνει και από 'απαράδεκτους λεονταρισμούς' που μιλάνε για εκλογές και που εκπορεύονται από πολιτικά πρόσωπα, τα οποία όπως είπε, "ο θεσμικός τους ρόλος θα έπρεπε τουλάχιστον να τα περιορίσει".
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε και για "ξεκούραστους τεχνοκράτες" τονίζοντας χαρακτηριστικά:
"Πρέπει να κατανοήσουν οι ξεκούραστοι τεχνοκράτες ότι κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν γίνει αποδεκτός από αυτή την Βουλή".
Το ξέσπασμα Κουκουλόπουλου, έρχεται λίγες ώρες μετά τη διαφοροποίηση της Θ. Τζάκρη, κατά την ψηφοφορία για την τροπολογία σχετικά με την ΕΥΔΑΠ. Η κα Τζάκρη, κινδύνεψε με διαγραφή και υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου