Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ομολόγησε το διπλό έγκλημα στην Εύβοια ο Πακιστανός

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκάλυψε ο 23χρονος Πακιστανός για τη δολοφονία του ζευγαριού στο Αλιβέρι. Τους σκότωσε εν ψυχρώ με σκοπό τη ληστεία. Συνελήφθησαν έξι ακόμα ομοεθνείς του
Τη δολοφονία του 56χρονου γυναικολόγου και της 54χρονης συζύγου του στη βίλα τους, στο Αλιβέρι της Εύβοιας, ομολόγησε ο 23χρονος Πακιστανός, ο οποίος είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Κυριακής (02/06) από την αστυνομία.
Όπως προκύπτει από την έρευνα που έχει γίνει μέχρι στιγμής, ο δράστης τους σκότωσε εν ψυχρώ με σκοπό να τους ληστέψει ενώ, σύμφωνα με τις αρχές, ενδείξεις για έγκλημα θρησκευτικού μίσους δεν υφίστανται.
Ο νεαρός αλλοδαπός ήταν στην υπηρεσία του άτυχου ζευγαριού. Από τα άτομα αυτά, άλλωστε, που εργάζονταν για τα θύματα, άρχισε η αστυνομία την έρευνα της μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, το βράδυ του Σαββάτου (01/06).
Ο κύκλος στένευε σιγά-σιγά και στο τέλος επικεντρώθηκε στον Πακιστανό, ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν διαθέτει άδεια παραμονής. Τον εντόπισαν στην περιοχή της Νέας Λαμψάκου και τον προσήγαγαν στην ασφάλεια, όπου ομολόγησε, δίνοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πρωτοφανές σε αγριότητα έγκλημα.
Όπως κατάθεσε, πρώτα σκότωσε τον άντρα στο υπνοδωμάτιο, χτυπώντας τον στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στη συνέχεια συνέθλιψε με τσιμεντένια πλάκα το κεφάλι της γυναίκας, στην αυλή του σπιτιού, ενώ εκείνη προσπαθούσε να ξεφύγει. Μάλιστα, φεύγοντας κλείδωσε το σπίτι και πήρε μαζί του τα κλειδιά. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η δολοφονία προσδιορίζεται χρονικά νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου.
Εκτός από τον δράστη, συνελήφθησαν έξι ακόμα άτομα, ομοεθνείς του, με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, με έναν εξ αυτών να μην έχει τα νόμιμα έγγραφα διαμονής στη χώρα.

Ανθή Κουτσουμπού

(Με πληροφορίες από eviaportal.gr)
 news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου