Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Του Έλληνα ο τράχηλος όχι μόνο.. υπομένει ζυγό, αλλά και… σκύβει.

Δυστυχώς για μας, η υποτιθέμενη αντιπολίτευση, αντί να ξεσηκώσει τους πάντες και τα πάντα και να μετατρέψει σήμερα κιόλας την Αθήνα σε κόλαση θανάτου για τις δυνάμεις κατοχής, εξαντλεί την παρουσία της σε χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων και φλύαρων καταγγελιών.

Σήμερα η κατοχική διοίκηση εξέδωσε ένα ακόμη φασιστικό διάταγμα μέσα από το οποίο το Σύνταγμα της χώρας καθίσταται γι ακόμη μία φορά κουρελόπανο στα χέρια της συγκυβέρνησης των γενιτσάρων. Πιο συγκεκριμένα…

Με την κλασική μέθοδο των κατοχικών διαταγμάτων, δηλαδή με ακόμη μία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η κυβέρνηση της ντροπής, δίνει τη δυνατότητα στους υπουργούς να βάζουν λουκέτο, να συγχωνεύουν και να καταργούν δημόσιους οργανισμούς, οδηγώντας με αυτόν τον τρόπο χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο, και το Σύνταγμα της χώρας στο καλάθι των αχρήστων.

Με αυτή την απόφαση, εκχωρείται απεριόριστη υπερεξουσία στους κατοχικούς υπουργούς, η οποία πλέον επεκτείνεται σε ζητήματα που αφορούν την ίδια την κρατική υπόσταση του τόπου.

Πρόκειται για μία ακραία, φασιστικής έμπνευσης και φιλοσοφίας απόφαση, με επικίνδυνες εθνικές προεκτάσεις.

Σε μια κίνηση αντιπερισπασμού, εναρμονισμένη πλήρως με τη λογική του δόγματος του σοκ και του δέους, και προκειμένου να μετατοπίσει την προσοχή της κοινωνίας σε άλλα ζητήματα, η κατοχική διοίκηση, συνεπικουρούμενη από την επιχειρηματολογία του νεοναζιστικού μορφώματος, προέβη επίσης αιφνιδιαστικά στην κατάργηση της δημόσιας τηλεόρασης από σήμερα το βράδυ.

Πρόκειται για ένα σχέδιο – πακέτο, για μία μεθόδευση ύπουλη, ανέντιμη όσο και πολλαπλά επικίνδυνη με εθνικές και άλλες προεκτάσεις, και δυστυχώς η υποτιθέμενη αντιπολίτευση, αντί να ξεσηκώσει τους πάντες και τα πάντα και να μετατρέψει σήμερα κιόλας την Αθήνα σε κόλαση θανάτου για τις δυνάμεις κατοχής, εξαντλεί την παρουσία της σε χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων και φλύαρων καταγγελιών.

Ντροπή για μας και αίσχος για όλους εσάς 300 καλοθρεμμένα καθάρματα του Ελληνικού κοινοβουλίου

“ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ”
eleftheriskepsi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου