Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Τραγωδία χωρίς τέλος: Έγκυος η μητέρα του τροχαίου με τις 16χρονες

Νέες λεπτομέρειες για την τραγωδία στον Άγιο Στέφανο με τον θάνατο τεσσάρων 16χρονων κοριτσιών και της μητέρας μιας εξ αυτών. Έγκυος η 41χρονη
Νέα στοιχεία για το τραγικό τροχαίο στον Άγιο Στέφανο που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις 16χρονες και την 41χρονη μητέρα ενός εξ αυτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της νεκροψίας - νεκροτομής η μητέρα και οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν έγκυος στο πέμπτο της παιδί και δεν είχε στο αίμα της αλκοόλ ή άλλες ουσίες γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση των ειδικών της τροχαίας ότι πρέπει να έχασε τις αισθήσεις της από παθολογικά αίτια και για αυτό τον λόγο δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος του αυτοκινήτου στην άσφαλτο.
Στο μεταξύ, στην τελευταία τους κατοικία οδηγήθηκαν την Τετάρτη η μητέρα, η κόρη της και τα άλλα δύο 16χρονα κορίτσια.
Συντετριμμένοι γονείς, συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες απλός κόσμος αποχαιρέτησαν τα αγγελούδια στον δρόμο προς την αιωνιότητα.
Μέσα σε άσπρα φέρετρα και ντυμένες νυφούλες οι τρεις από τις τέσσερις 16χρονες, η Κατερίνα Παρίση, η Αθανασία (Σία) Καραστεργίου και η Μαρία Ειρήνη (Μερίνα) Σταυρουλάκη μαζί με την μητέρα της Αθηνά (Νανά).
Η τέταρτη 16χρονη, η Μαρίνα Τρίφτη, θα πρέπει να μεταφερθεί πίσω στην Αλβανία απ΄ όπου κατάγεται η μητέρα της.

Πηγή: volleynews
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου