Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΔΕΤΗΠ:Εξόφληση οφειλών κατανάλωσης τηλεθέρμανσης

dethpΗ ΔΕΤΗΠ, σεβόμενη τις οικονομικές δυσκολίες των καταναλωτών τηλεθέρμανσης, έδωσε την δυνατότητα μερικής εξόφλησης των λογαριασμών, δηλαδή την ευχέρεια να καταβάλλεται όποιο ποσό συγκεντρώνεται σε κάθε οικοδομή.
Η πλειοψηφία των καταναλωτών μας ανταποκρίθηκε και αποπληρώνει με συνέπεια τους λογαριασμούς τηλεθέρμανσης, που για 4η συνεχή χρονιά κράτησε σταθερό το εξαιρετικά χαμηλά τιμολόγιό της.
Όμως , ενώ τελειώνει η περίοδος  λειτουργίας της τηλεθέρμανσης , 158 από τις 3.636  συνδεδεμένες οικοδομές  χρωστούν το σύνολο των λογαριασμών της τρέχουσας περιόδου, δηλαδή δεν κατέβαλαν κανένα ποσό από τον Οκτώβριο 2012, και επιπρόσθετα 122 οικοδομές δεν κατέβαλαν κανένα ποσό από τον Δεκέμβριο 2012.
Η συμπεριφορά αυτή θεωρείται εντελώς ακατανόητη, διότι δεν είναι δυνατό να μην πληρώνει κανένας ένοικος σε δεκάδες οικοδομές  και απαράδεκτη εκμετάλλευση της κοινωνικής αλληλεγγύης που επιδεικνύει η τηλεθέρμανση ,διότι  δεν επιβάλλει καμία προσαύξηση στις οφειλές και δεν διακόπτει την παροχή λόγω οφειλών κατά την χειμερινή περίοδο.
Καλούμε τους καταναλωτές – διαχειριστές της παραπάνω κατηγορίας, ανεξάρτητα από το σύνολο της οφειλής της οικοδομής, να καταθέσουν αμέσως στην τηλεθέρμανση τα εισπραχθέντα ποσά.
Παρακαλούμε τους ενοίκους να ενημερώνονται σχετικά με  τα ποσά που έχουν καταβληθεί στην Τηλεθέρμανση και για το υπόλοιπο των οφειλών της οικοδομής τους.
Τέλος καλούνται όλοι οι καταναλωτές να συνεχίσουν να στηρίζουν έμπρακτα, με την συνέπειά τους, την ΔΕΤΗΠ, ώστε η δημοτική επιχείρηση να συνεχίσει να παρέχει το αγαθό της καθαρής , φθηνής θέρμανσης σε όλους τους κατοίκους.
Ευχόμαστε στους καταναλωτές μας
Καλό Πάσχα 

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου