Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Έκανε την Ελλάδα... Μπανγκλαντές και καμάρωνε!

Πίσω από τις αντιρατσιστικές κραυγές, κρύβουν την πράσινη φάμπρικα που μετέτρεψε την Ελλάδα σε κέντρο δουλεμπορίου.
Φτάνει πια η κατασυκοφάντηση του Ελληνικού λαού. Είναι χυδαίο να βγαίνουν ως κατήγοροι αυτοί
που έκαναν το παν να φέρουν την θηριωδία του Μπανγκλαντές στην Ελλάδα προς όφελος των "δικών τους παιδιών". Η απαξίωση του Ελληνικού πολιτισμού ήταν το χαλί για να ανοίξει η πόρτα σε αυτό που η Ελλάδα είχε αποτινάξει από την εποχή του Σόλωνα: Το δουλεμπόριο. Αυτό το έγκλημα έχει φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς που παραμένουν ασύλληπτοι.

>> Η υστερία που ακολούθησε μετά το έγκλημα στην Μανωλάδα, ήθελε δόλια να κρύψει την φρικτή πραγματικότητα. Ξαφνικά, ακόμα και το Μπανγκλαντές, η ντροπή της ανθρωπότητας όπου 7,4 εκατομμύρια παιδιά τελούν υπό καθεστώς δουλείας, κούνησε το δάχτυλο απειλητικά. Το ίδιο και η "διεθνής κοινότητα" που κλείνει τα μάτια στο έγκλημα των πολυεθνικών που θησαυρίζουν πάνω στην παιδική δουλεία.

>> Ξεχάστηκαν απότομα οι αναφορές της Unicef που εκλιπαρεί για διεθνή δράση κατά της χώρας, στην οποία 6χρονα παιδιά εγκαταλείπουν την εκπαίδευση για να οδηγηθούν αλυσοδεμένα στην φάμπρικα της ντροπής.

>> Από δίπλα, αυτοί που με το επαίσχυντο μνημόνιο έβαλαν σκοπό να κάνουν την Ελλάδα... Μπανγκλαντές! Ούτε ένα κανάλι, ούτε μία εφημερίδα δεν θυμήθηκε τις δηλώσεις ντροπής του Γιώργου Παπανδρέου, που εκθείαζε το μοντέλο ανάπτυξης της Μανωλάδας και των καλλιεργειών της φράουλας.

>> Κανείς δεν τον εγκάλεσε και βέβαια ο ίδιος, πιστός στις αρχές του αρνήθηκε να ζητήσει έστω και ένα συγγνώμη. Από τους εργάτες - θύματα και το μεγάλο θύμα που είναι η Ελλάδα. Το βίντεο της ντροπής που φέρνει στην επιφάνεια το Newsbomb.gr οφείλει να προβληματίσει κάθε Έλληνα, αλλά να φτάσει στα πέρατα του κόσμου.

>> Είναι ο ίδιος άνθρωπος που μιλούσε για διεφθαρμένη χώρα, δίνοντας τροφή στην γκαιμπελίστικη, ανθελληνική προπαγάνδα που ακολούθησε.

>> Είναι ο ίδιος που κατέστρεψε κάθε έννοια κοινωνικού κράτους, βυθίζοντας την Ελλάδα στην θηριωδία της απάνθρωπης εκμετάλλευσης.

>> Όχι κύριε Παπανδρέου, δεν είμαστε συνένοχοι. Εδώ χύθηκαν ποταμοί αίματος για να εξασφαλιστεί η ανθρώπινη ελευθερία από το δουλεμπόριο των οθωμανών και των ντόπιων συνεργών τους. Εδώ γεννήθηκε το Δίκαιο του Αδύναμου, που εσείς το καταστρατηγήσατε εκθειάζοντας μοντέλα "Μανωλάδας".

>> Δεν θα σας επιτρέψουμε να κάνετε την Ελλάδα Μπανγκλαντές, όσο και αν το επιθυμείτε.

triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου