Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Σλαβο-σκοπιανός στην ομάδα Βλαστού-Λήστεψε τράπεζες, απήγαγε πλοιοκτήτη

«Συνελήφθη ο Σλαβο-Σκοπιανός,  που άδειασε τα ταμεία των ελληνικών τραπεζών», δημοσίευσε το σλαβικό" Κανάλ 5" των Σκοπίων.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκτός  από την κλοπή κατηγορείται για συμμετοχή στην απαγωγή ενός εξέχοντος πλοιοκτήτη στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2009.

 Το Κανάλ 5 αναφέρει ότι  ο συλληφθείς ονομάζεται Μπόμπαν Ριστέσκι και ανήκε στην γνωστή ελληνική ομάδα κακοποιών του Παναγιώτη Βλαστού.

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία- αναφέρει το ‘Κανάλ 5’- ο Μπόμπαν Ριστέσκι  συμμετείχε σε ληστείες  21 τραπεζών  από το Μάιο του 2012 έως το Μάρτιο του 2013, από τις οποίες η κακοποιός ομάδα , έκλεψε  250 χιλιάδες ευρώ.

Κατά την ίδια περίοδο ο Μπόμπαν Ριστέσκι, συνεργάστηκε  με γνωστούς Έλληνες βαρυποινίτες και μεταξύ των δράσεων του είναι και η απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009.

Στο σπίτι του Ριστέσκι βρέθηκε ηλεκτρικό πιστόλι Λέιζερ, πανοπλίες, πλαστικά όπλα, σφαίρες, κινητά τηλέφωνα, 3 περούκες, πλαστές ταυτότητες και άδειες οδήγησης, ηρωίνη και λεφτά, επισημαίνει το Κανάλ 5.

echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου