Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ – ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ – ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ 

Καταρχήν ήδη με δημοσίευμά του το «’Εθνος της Κυριακής» (14.10.2012) που αναφέρεται στο πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος βάζει οριστικό τέλος στην «απάτη» των «εθνοσωτήρων» από την Αμερική με τα αμύθητα 600 δισ. που υποτίθεται ότι κατέθεσε η οργάνωση EndNationalDebt (END) των κ.κ. Σώρρα και Λαμπράκη για να «σώσει» την Ελλάδα από το δημόσιο χρέος.


Το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδoς για τους ομογενείς-σωτήρες με τα 600 δισ. | iefimerida.gr
http://www.iefimerida.gr/node/72097#ixzz29HRM0glv

Σύμφωνα με το πόρισμα που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», η έρευνα που έγινε από την Τράπεζα της Ελλάδος έδειξε ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοια κατάθεση σε καμία τράπεζα του Καναδά. 


Παράλληλα, οι περίφημες μπίζνες του κυρίου Σώρρα είναι… αέρας κοπανιστός καθώς δεν υπάρχουν οι εταιρείες που υποτίθεται ότι έχει ή εμπλέκονται στην υπόθεση ενώ…ανύπαρκτη είναι και η περίφημη οργάνωση END.


Ειδικότερα, στο πόρισμα αναφέρεται επί λέξη πως η έρευνα για τα 600 δισ. του κ. Σώρρα έδειξε πως «πρόκειται περί απάτης»… Ολόκληρη η είδηση στο Έθνος της Κυριακής 14.10.2012 εδώ:http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63724408



ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ


΄Ομως, εμείς τα θύματα της τουρκικής βάρβαρης εισβολής του 1974, έχουμε σοβαρό λόγο να βάλουμε εμείς ΤΕΛΟΣ στην εκμετάλλευση του πόνου μας από αυτούς τους αδίστακτους «απατεώνες» που ποίος ξέρει ποία συμφέροντα έχουν πίσω τους για να έχουν τόσο θράσος για όσα κάνουν. ΄


Οπως είπε και φίλος συμπατριώτης και μόνο ο αριθμός των 600 δισ δολαρίων έπρεπε να σταματά κάθε συζήτηση, καθώς όλοι οι κλεπτοκράτες του Περσικού Κόλπου δεν έχουν τόσα λεφτά!


Το βράδυ, λοιπόν, της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2012 στην συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Πρέσιτεντ στην Αθήνα ο εξ Αμερικής γιατρός Μανώλης Λαμπράκη, πρόεδρος του λεγόμενου οργανισμού End National Debt δήλωσε, μεταξύ άλλων πολλών, και τα πιο κάτω συγκεκριμένα για την γη μας στα κατεχόμενα. 


Για μένα η πιο σημαντική αναφορά (που μαζοχιστικά χειροκροτήθηκε κιόλας από το ακροατήριο) ήταν αυτή, για την οποία δεν ακούσαμε κανένα σχολιασμό.
 

Είπε λοιπόν αναφερόμενος σε μας που θέλουμε πίσω τη κατεχόμενη μας γη:
«… να επανακτήσουν την γη των προγόνων τους. 

Μόλις λοιπόν ο κ. Σώρρας και εμείς ακούσαμε αυτή τη φωνή, δημιουργήσαμε ο κ. Σώρρας με εντολή του κ. Σώρρα δημιουργήθηκε ήδη μία καινούργια τράπεζα που ονομάζεται Τράπεζα Γής της Κύπρου. Cyprus Motherland Land Bank.

Σε αυτή την τράπεζα κατατίθενται 20 δις δολάρια και όποιος Ελληνοκύπριος επιθυμεί να πουλήσει την περιουσία του στα κατεχόμενα θα πηγαίνει στην τράπεζα θα καταθέτει τους τίτλους ιδιοκτησίας και εάν εις το μέλλον επιθυμεί να επανακτήσει την γη του θα αποπληρώνει το αυτό τίμημα …


Ένας λοιπόν πολύ σημαντικός άνθρωπος ο οποίος μας είπε, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος, εάν εγινότανε αυτή η κίνηση, θα μπορούσαμε να είχαμε τουλάχιστον το 70% των γεών της Κύπρου. 


Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή το απόγευμα, 4 η ώρα 600 δις για την Ελλάδα 50 δις για την Κύπρο. Επιπλέον 20 δις θα κατατεθούν την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τον κ. Σώρρα εφόσον έχει την ώρα να μεταβεί στο Τορόντο για την χρηματοδότηση της Τράπεζας Γής…».


Μπορείτε να ακούσετε την σχετική δήλωση στο πιο κάτω βίντεο στην ώρα 4.30.
Please listen at what he proposes regarding properties in the occupied http://www.youtube.com/watch?v=w65kgDA8d70 (sto 4:30)

1) Ποία η διαφορά της ψευτοεπιτροπής Τουρκίας στα κατεχόμενα (IPC στα αγγλικά) από ότι μας πρότειναν οι «εθνοσωτήρες» Σώρρας/Λαμπράκης; Αμφότεροι μας ζήτησαννα τους ξεπουλήσουμε τις κατεχόμενες μας περιουσίες παραδίδοντάς τους,τους τίτλους ιδιοκτησίας μας και έχουν έτοιμες τις πληρωμές.


 Η μεν πρώτητάχατες αποζημιώνει για απώλεια χρήσης και όταν πάνε οι άνθρωποι εκεί τους εξαπατά απαιτώντας τους τίτλους ιδιοκτησίας για να δώσει λεφτά οι δε δεύτεροιαπαίτησαν - προκαταβολικά- και το δηλώνουν – τους τίτλους ιδιοκτησίας μας για να μας πληρώσουν. Είτε με την ψευτοεπιτροπή είτε με τους «εθνοσωτήρες» το αποτέλεσμα είναι ΤΟ ΙΔΙΟ - ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ.

2) Και η αδίστακτη κοροιδία τους ότι τάχατες όποιος θα θελήσει να επανακτήσει την περιουσία του θα μπορεί να το κάνει εφόσον επιστρέψει τα λεφτά που θα πάρει από την επιτροπή Σώρρα/Λαμπράκη και Σια, είναι ακόμα πιο ύπουλη και προκλητική εφόσον μας θεωρούν και ανεγκέφαλους ηλίθιους. 


Οι άνθρωποι μας συμπεριφέρθηκαν όπως οι πίθηκοι στους ανθρώπους στη ξεχασμένη ταινία « The planet of the apes»!!!

3) Γιατί μόνο ανεγκέφαλοι ηλίθιοι μπορούν να πιστέψουν σε τέτοιους «απατεώνες» που ως νέοι πλέον ιδιοκτήτες των περιουσιών μας με τίτλους, δεν θα τις μοσχοπουλήσουν αμέσως την επομένη της εξαγοράς στον πρώτο επόμενο πελάτη. 


Που πρώτη στη σειρά θα είναι σε τέτοια περίπτωση η ίδια η Τουρκία και με το αζημείωτον!!! Ζήτω η Τουρκία δηλαδή!!!

4) Επομένως αν οι κύριοι αυτοί με τα διαστημόπλοια, τα χίλια θα, θα, θα, και αμύθητα δισ που δεν βρέθηκε ακόμα τράπεζα στο κόσμο να μας επιβεβαιώσει την ύπαρξή τους, πράγματι είχαν το καλώς νοούμενο εθνικό συμφέρον της Κύπρου υπόψη, εκείνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να αποταθούν στην κατοχική ΤΟΥΡΚΙΑ


Να προσφέρουν τα …υπαρκτά ή ανύπαρκτα δίσ τους, στους κουβαλητούς έποικους που μετέφερε η Τουρκία στα κατεχόμενα μας σπίτια και περιουσίες! 

Και να πληρώσουν, αν έχουν τέτοια λεφτά, τους γύφτους κουβαλητούς οι «εθνοσωτήρες», όσα θέλουν να πάνε πίσω στην Ανατολή και να μας αδειάσουν τα κατεχόμενα! 

Και επιπλέον να πληρώσουν και όσα δισ θέλει η Τουρκία προκειμένου να μαζέψει και τους κατοχικούς στρατούς της και να απελευθερωθεί η Κύπρος.

5) Εφόσον δεν έκαναν αυτό οι αυτόκλητοι «εθνοσωτήρες» να αφήσουν ήσυχη την Κύπρο μας και εμάς τους πρόσφυγες και τους τίτλους ιδιοκτησίας μας και ας περιοριστούν στα διαστημικά τους projects.


6) Μας είπαν ότι ίδρυσαν κιόλας τράπεζα για μας! Την Cyprus Motherland Land Bank. 


Μήπως γνωρίζει κανένας που υπάρχει και σε ποία χώρα, σε ποία πόλη, σε ποιο δρόμο, ποια γειτονιά, αυτή η τράπεζα και σε πιο τραπεζικό σύστημα είναι εγγεγραμμένη, ποίοι είναι οι διοικητικοί της σύμβουλοι, ποίας χώρας Κεντρική Τράπεζα την ελέγχει, σε ποίας χώρας τον Έφορο Εταιριών βρίσκεται το μητρώο της καταχωρημένο κτλ κτλ;

7) Επικαλέσθηκαν ότι όταν ήλθαν στην Κύπρο είδαν τον πρόεδρο Χριστόφια και την κα Λανγκαρτ. Η Κυπριακή κυβέρνηση τους διέψευσε. Δεν είδαν Χριστόφια/Λανγκαρτ. 


Τους εξαπέστειλαν σε τεχνοκρατικό επίπεδο. Η απάντηση της κυπριακής πλευράς στο θέμα όπως μεταδόθηκε από το Σίγμα στις 4.10.2012 και γράφτηκε την επομένη στην Σημερινή έχει ως ακολούθως.

«…Kυβερνητική πηγή επιβεβαίωσε στο «Σίγμα» ότι έγινε συνάντηση με τους ομογενείς αλλά σε τεχνοκρατικό επίπεδο και μελετήθηκε η σοβαρότητα της πρότασης.
 

Η έρευνα που έγινε σύμφωνα με την ίδια πηγή δεν κατέδειξε πως πρόκειται για αξιοποιήσιμη περίπτωση. Μάλιστα,όπως μας επισημάνθηκε, το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται πολλοί «σωτήρες». 

Μέχρι και έμπορος χρυσού ζήτησε να σώσει την Κύπρο φέρνοντάς την σε επαφή με κάποιον στο εξωτερικό. Όμως αποδείχθηκε και πάλι ότι δεν ήταν συζητήσιμη πρόταση.
 

Αν ακούγαμε όλους όσοι εμφανίζονται ως εθνοσωτήρες θα είχαμε πέραν των 4 τρισ.
και θα δανείζαμε και αλλά κράτη,συμπέρανε η ίδια πηγή.».


Σημερινή Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012, σελ. 15
http://www.sigmalive.com/files/filefield/2/5/3/Simerini05102012.pdf


Και στον πιο κάτω σύνδεσμο της GreekNews Νέας Υόρκης διαβάστε την διάψευση της Τράπεζας στο Καναδά που εξασφάλισε ο κ. Π. Ζουπανιώτης, εκδότης της Greek News (και ανταποκριτής παρεμπιπτόντως του ΡΙΚ στην Κύπρο).

http://www.greeknewsonline.com/?p=22441



ΦΑΝΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥ

http://fanoulla.koukouvagia.com/

eleftheriskepsii 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου