Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού της Εύης Γκάλαβου «Το μυστήριο του παντοπωλείου»


«ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ»



Το ΝΠΔΔ του Δήμου Εορδαίας, η Θεατρική Συντροφιά Πτολεμαΐδας και η Ήρα Εκδοτική δείχνοντας την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τα βιβλία και το διάβασμα διοργανώνουν από κοινού την παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού της Εύης Γκάλαβου «Το μυστήριο του παντοπωλείου» (εκδόσεις Ήρα Εκδοτική)
η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 και ώρα 19:30 στο Θεατρικό Εργαστήρι «ΠΕΡΙΧΩΡΟΝ» Πτολεμαΐδα.
(Κ. Φούφα & Καλλιπόλεως 34)
 Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
Παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού που προάγει την αγάπη όλων των μετόχων και ισότιμων κληρονόμων της Γης, από την Χριστίνα Προκοπίου Ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών
Ομιλία για το οικολογικό, φιλοζωικό μήνυμα του παραμυθιού από την Μελίνα Αυγερινού Υπεύθυνη προγράμματος Ελληνικού Ποιμενικού «Αρκτούρος»
Ανάγνωση αποσπασμάτων από την θεατρολόγο Αγαθή Παππά 
Μουσική επένδυση από τον Σωφρόνη Ευθυμιάδη, θεατρολόγο.
Απασχόληση των παιδιών με ζωγραφική από την Αλεξάνδρα Τσιτσιντά.
Συνομιλία των παιδιών με την συγγραφέα για τα όσα διαδραματίζονται στο βιβλίο και την εξέλιξη του παιδικού παραμυθιού.
Συντονισμός εκδήλωσης από τον Στράτο Ιορδανίδη



Η Εύη Γκάλαβου γεννήθηκε στη Φλώρινα και ζει στην Πτολεμαίδα

Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση. Ασχολείται με την ποίηση, το χρονογράφημα και τη συγγραφή μικρών διηγημάτων. Διήγημά της έχει βραβευτεί με το B΄ Βραβείο 3ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Διηγήματος 2012 από το Λογοτεχνικό Περιοδικό Δευκαλίων ο Θεσσαλός, με θέμα "Σύγχρονη Νεοελληνική Κοινωνία Πραγματικότητα στις αρχές του 21ου αιώνα". Ένα ποίημά της συμπεριλήφθηκε σε ποιητική ανθολογία που εκδόθηκε από το λογοτεχνικό περιοδικό «Πνοές Λόγου και Τέχνης».

Αρθρογραφεί σαν αναγνώστρια στην ενημερωτική εφημερίδα απόδημου Ελληνισμού «ΕΛΛΑΣ HELLAS NEWS». Κείμενά της έχουν αναρτηθεί σε διαδικτυακούς χώρους, όπως το «Παράθυρο στα Όνειρα», «ΣΤΑΧΤΕΣ», «TOKOSKINO», «Κορυφογραμμή», «Varelaki», «αντί χ λόγου», «Αποστακτήριο Λόγου και Τέχνης», «Ποίηση και Λογοτεχνία», , «Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές» «Οι ποιητές που αγάπησα και άλλες μικρές (και μεγάλες) ιστορίες λόγου».  Συνεργάζεται με το τριμηνιαίο πολιτιστικό περιοδικό λόγου και τέχνης «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ Ο Θεσσαλός».
Κυκλοφορεί από την Ήρα Εκδοτική το πρώτο της παιδικό παραμύθι, με τίτλο «Το μυστήριο του παντοπωλείου» που απευθύνεται σε παιδιά 6-10 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου