Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"




poutin-kypros



makeleio

1 σχόλιο:

  1. H Κύπρος απλά θα γίνει ρεζίλι και θα επικυρώσει με μερικές μέρες καθυστέρηση αυτό που απέρριψε χθες. Στην καλύτερη περίπτωση. γιατί στην χειρότερη θα το πληρώσει πάρα πολύ ακριβά.
    Αυτό που μου προξενεί μεγαλύτερη εντύπωση στην όλη ιστορία είναι η εκκωφαντική σιωπή από τις ΗΠΑ, κάτι που υποδηλώνει τουλάχιστο συμφωνία με την απόφαση της τρόικας. Νομίζω η απόφαση πάρθηκε από κοινού από Γερμάνια-ΗΠΑ. Οι Γερμανοί ενδιαφέρονταν πιο πολύ για το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης, να ξηλώσουν το πλυντήριο μαφιόζικου χρήματος για τους λογούς που αναφέρει ο αρθρογράφος, ενώ οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται πιο πολύ για το γεωπολιτικό κομμάτι της υπόθεσης, να ξηλώσουν δηλαδή την Ρωσική "σφηκοφωλιά". Η ίδια η Ρωσία εμφανίζεται αμφίθυμη απέναντι στα γεγονότα. Από την μια μεριά "κουρεύεται" ρωσικό χρήμα, από την άλλη δεν τον χαλάσει τον Πούτιν να βάλει στο χέρι μερικούς μεγαλοκαταθέτες,[ήδη ζητάει λίστα] ούτε να επαναπατρίσει μερικές δεκάδες δις σε μια εποχή που το μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα της Ρωσίας είναι η εκροή κεφαλαίου από την χώρα.

    Και λίγα λόγια για τους Κύπριους. Τραγική στάση, συναισθηματικές εξαλλοσύνες κι ερασιτεχνισμοί που παίζουν με την ίδια την ύπαρξη της χώρας. Παριστάνουν τα βατράχια που θέλουν να "φτιάξουν παιχνίδι" την ώρα που τα βουβάλια τα έχουν ήδη βρει στα παρασκήνια. Η εικόνα υπουργών που παρακαλούν γονυπετής τους Ρώσους, οι όποιοι έχουν ήδη προαποφασίσει να μην τους βοηθήσουν είναι θλιβερή. Και πάνω από όλα επικίνδυνη, γιατί ο μόνος εγγυητής της ασφάλειας, της ευημερίας, ακόμα και της ακεραιότητας της Κύπρου είναι οι ΗΠΑ, οι όποιοι κάθονται στην γωνία και τους χαζεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή