Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - Του Αντώνη Γρυπαίου


ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Πρέπει επιτέλους όλοι να καταλάβουμε το γεγονός ότι, το πλανήτη Γη, τα έθνη, τα κράτη, και τους λαούς, δεν κυβερνούν οι εκλεγμένοι από τους λαούς πολιτικοί ηγέτες, αλλά η παγκόσμια Σιωνιστική
Δικτατορία των προέδρων κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.

Δεν κυβερνά ο ΟΒΑΜΑ τις ΗΠΑ, ούτε η ΜΕΡΚΕΛ τη Γερμανία, ούτε η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. κ.κ. Ρομπάϊ, Μπαρόζο, Όλι Ρεν, Μπλούμ, κ.λ.π. την Ε.Ε. ούτε ο Ολάντ τη Γαλλία, ούτε ο Κάμερον την Αγγλία, αλλά η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.

Οι κ.κ. ΟΒΑΜΑ, ΜΕΡΚΕΛ, ΡΟΜΠΑΪ, κ.λ.π. είναι απλά εκτελεστικά όργανα, είναι αχυράνθρωποι, είναι πιόνια & μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Φροντίζει ο διεθνής Σιωνισμός να τοποθετεί σε όλες τις κυβερνητικές θέσεις, ΗΠΑ & Ε.Ε.

αλλά και στη παγκόσμια Δικαιοσύνη, Εκκλησία, Ένοπλες Δυνάμεις, ανθρώπους πιστούς και αφοσιωμένους στα ιδανικά του, και στα σχέδιά του.

Ήταν θέλημα των «επίγειων Θεών», κ.κ. Ρότσιλντ, & Ροκφέλερ, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ,

Νετανιάχου, να ζητήσει συγνώμη από τον Ερντογάν, και ο Νετανιάχου έσπευσε να υπακούσει,

μέσα στα πλαίσια γεωπολιτικών συμφερόντων της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας για τη γεωγραφική αυτή περιοχή. Η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, προκειμένου να χτυπήσει στρατιωτικά το ΙΡΑΝ, πρέπει όλες οι δευτερευούσης φύσεως δυσκολίες, να παραγραφούν.

Χρειάζονται τη Τουρκία για πόλεμο εναντίον του Ιράν, γιαυτό ο Νετανιάχου ζήτησε συγγνώμη, και ο Οτσαλάν διέταξε κατάπαυση πυρός των Κούρδων, εναντίον των Τούρκων.

Όλοι στην υπηρεσία των «επίγειων Θεών» Rothschild & Rockefellers.

Όποιο κράτος αντιστέκεται στις θελήσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, καταστρέφεται, με όλας τας μεθόδους. Γιαυτό ειδοποιούμε το Ιράν να ετοιμάζεται για πόλεμο.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πια συμμαχίες και παρατάξεις στο πλανήτη, οι μεγάλοι τα βρήκανε μεταξύ τους εις βάρος των μικρών. Οι μικροί πλέον δεν έχουν «που την κεφαλήν κλείναι».

Κυκλοφορούν φήμες ότι Ρωσία-Κίνα τα «βρήκανε» έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων, με τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, και πούλησαν τα μικρά κράτη. Δηλαδή πίσω από τις πλάτες των μικρών, έκαναν μυστικές συμφωνίες με τη παγκόσμια δικτατορία των Ρότσιλντ & παρέα, οπότε δεν υπάρχει πια έλεος για τους «μικρούς».

Αυτό συνέβη για να αποφύγουν το Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.

Το παιχνίδι της Ρωσίας φάνηκε από την αδιαφορία της να στηρίξει τη Κύπρο, αν και έφταιγε ο Αναν-στασιάδης με τη πολιτική του, γιαυτό έγινε το Βατερλώ των σχέσεων της Κύπρου, με τη Ρωσία. Ήταν εντολή της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας να καταστραφούν οικονομικά Ελλάδα- Κύπρος, και τα πιόνια οι αχυράνθρωποι πολιτικοί της Ε.Ε. έσπευσαν να εκτελέσουν το σχέδιο. Τώρα – ευκαιρίας δοθείσης- που είναι ο Αναν-στασιάδης στην εξουσία, ετοιμάζουν το νέο σχέδιο Ανάν για την επίλυση του Κυπριακού, για να δώσουν το νησί στους Τούρκους.

Ετοιμάζουν εθνοκάθαρση στο νησί, με τον εξαναγκασμό των Ελλήνων σε μετανάστευση, ώστε να μείνουν μόνο Τούρκοι στη Κύπρο, για τη Τουρκοποίηση της νήσου.

Τα οικονομικά γεγονότα που έγιναν στη Κύπρο, ήταν σχέδιο για τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων της Κύπρου, για να τους αναγκάσουν να φύγουν, με μετανάστευση.

Αντικειμενικός στόχος τα πετρέλαια, οι αγωγοί, και το φυσικό αέριο της Κύπρου.

Φυσικά εκτελεστικά όργανα της παγκόσμιας Δικτατορίας, είναι και οι δικοί μας πολιτικοί Ελλάδος-Κύπρου, είτε πιόνια των ΗΠΑ είναι, είτε της Γερμανίας, το ίδιο αφεντικό υπηρετούν.

Ακόμα και ο νέο-εκλεγείς Πάπας, είναι ανδρείκελο του Ροκφέλερ, όπως γράφει ο τύπος, γιαυτό θέλει να φέρει τη πανθρησκεία μαζί με το δικό μας Πατριάρχη, μέσα στα πλαίσια της παγκόσμιας Δικτατορίας, υπό ένα παγκόσμιο Βασιλέα. Κατόπιν αυτού το μέλλον του Χριστιανισμού διαγράφεται αβέβαιο, αφού Πάπας & Πατριάρχης, οι αρχηγοί του Χριστιανισμού, τελούν όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Για τους Χριστιανούς προτεστάντες δεν τίθεται θέμα, αφού αυτοί είναι σημαιοφόροι της Σιωνιστικής παγκόσμιας κυριαρχίας. (Βλέπε Γερμανοί, Ολλανδοί, Αυστριακοί, Σκανδιναβοί, Αμερικανοί, κ.λ.π.)

Το δράμα Κύπρου & Ελλάδος:

Τούτων δοθέντων, για να σωθούν Ελλάδα-Κύπρος, από τα αρπακτικά του διεθνούς Σιωνισμού,

έχουν τις εξής τρείς επιλογές.

1)Άμεσο ανατροπή των προδοτικών πολιτικών ηγεσιών σε Ελλάδα-Κύπρο, τις οποίες ο Ελληνισμός από άγνοια & αφέλεια εξέλεξε.

2) Άμεσο έξοδο από τη Σιωνιστική Ευρωζώνη & Ε.Ε., και μετά οι σοφοί πατριώτες νέοι πολιτικοί άνδρες, με σοφούς συμβούλους, θα βρούνε τις λύσεις των προβλημάτων.

3)Αποκατάσταση καλών σχέσεων και σύναψη νέων συμφωνιών πάσης φύσεως με Ρωσία-Κίνα.

Αυτά όλα υπό τον όρο ότι η Ρωσία θα θελήσει να πάρει υπό τη προστασία της τα αδικημένα κράτη που τώρα ανήκουν στο Δυτικό Σιωνιστικό μπλόκ, και όχι να έλθει σε συμφωνία με τη Σιωνιστική ηγεσία της Δύσης, πίσω από τις πλάτες μας, όπως έκανε πρόσφατα με τη Κύπρο, λόγω πολύ κακών πολιτικών χειρισμών του Αναν-στασιάδη.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου φεύγοντας εκείνη τη νύχτα από το πρώτο ολέθριο και ηλίθιο

Eurogroup, έπρεπε –εάν ήταν πατριώτης- να κατευθυνθεί προς Μόσχα, όπου θα ενημέρωνε τη Ρωσική ηγεσία, και αμέσως θα έκλεινε συμφωνίες για πραγματική διάσωση της Κύπρου, σε όλους τους τομείς, οικονομίας & εθνικής αμύνης, υπό τη προϋπόθεση ότι και αυτό είναι επιθυμία της Ρωσίας. Όμως έστειλε μια ασθενή πολιτική αντιπροσωπεία, την οποίαν οι Ρώσοι δεν εμπιστεύονταν. Οι Ρώσοι δήλωσαν «Δεν εμπιστευόμαστε τον Αναν-στασιάδη», και δικαίως όπως εφάνη εκ του αποτελέσματος. Ο Αναν-στασιάδης είναι ο Jeffrey & Σαμαράς της Ελλάδος.

Το πρόγραμμά του ήταν να βάλλει τη Κύπρο στα μνημόνια της Σιωνιστικής Τρόϊκα.

Σήμερα οι Σιωνιστές της Δύσης (ΗΠΑ & Ε.Ε.), με τα μέτρα που επέβαλλαν επάνω στη Κύπρο,

επιδιώκουν τη μετατροπή του νησιού σε αποικία της Δύσης, για να αρπάξουν τα γεωπολιτικά, και γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα της Κύπρου, αλλά και τον ορυκτό της θαλάσσιο ενεργειακό πλούτο. Εν συνεχεία θα προχωρήσουν σε πλήρη Τουρκοποίηση της Κύπρου εφαρμόζοντας όποιο νέο σχέδιο ΑΝΑΝ θέλουν, αφού έχουν πρόεδρο δικό τους, κάνοντας εθνοκαθάρσεις των Ελληνο-Κυπρίων. Ήδη αναγκάζουν τους Ελληνο-Κυπρίους να εγκαταλείψουν τη Κύπρο.

Οι Σιωνιστές Αμερικανοί δηλώνουν, «Οι Ελληνο-Κύπριοι να μοιραστούν ακριβοδίκαια με τους Τουρκο-Κυπρίους τα ενεργειακά κοιτάσματα». Δηλαδή οι Αμερικανοί μοιράζουν ξένη περιουσία, με εντολή των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ!!!

Εάν τα κοιτάσματα είχαν βρεθεί στο βόρειο κομμάτι της Κύπρου, θα τα μοίραζαν οι Τούρκοι με τους άλλους κατοίκους του νησιού;;; Άραγε οι Σιωνιστές Αμερικανοί μοίρασαν ακριβοδίκαια τα δικά τους κοιτάσματα με τους γείτονες, στην Αμερικανική Α.Ο.Ζ.;;;

Μετά τα όλα όσα συμβαίνουν στον Ελληνισμό, ο τύπος σήμερα γράφει,

«Κυπρίων Οδύσσεια, και βορείων Ευρωπαίων κυνισμός», « Ισοπεδώνουν τη Κύπρο».

«Η Νήσος εάλω, ποιος έχει τώρα σειρά;;;» Ασφαλώς η Ελλάδα.

«UBER ALES- εκτέλεσης της Κύπρου- Μήνυμα στον Ευρωπαϊκό νότο».

«Ο Νέος ΓΑΠ κατάστρεψε τη Κύπρο», «Συμφωνία-αίμα & δάκρυα». κ.λ.π.

Με τα μέτρα που έλαβε το Eurogroup οδηγεί σε κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος.

Οι Σιωνιστές βόρειο Ευρωπαίοι εξουσιαστές της Ε.Ε. θέλουν να ισοπεδώσουν τη Κύπρο.

Στην Ελλάδα & Κύπρο, οι Σιωνιστές του Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, παίζουν άγριο Γεωπολιτικό, Γεωστρατηγικό & Γεωενεργειακό πόκερ, με εκτελεστικά όργανα τους δοσίλογους πολιτικούς,

«Αντιστάσεως μη ούσης», από καμία δύναμη του πλανήτη.

Οι Γερμανοί Σιωνιστές πρέπει να έχουν οικονομικό πρόβλημα στις τράπεζές τους, για να αναγκάζονται να «βάλουν χέρι» στις καταθέσεις των πολιτών της Ε.Ε.

Τέτοια «Διάσωση» που έκαναν οι Ευρωπαίοι στη Κύπρο, να μας έλλειπε.

Όλος ο πλανήτης γελάει με τα χάλια της Ε.Ε. που δεν μπορεί να διασώσει ένα μικρό νησάκι με προϋπολογισμό το 0.2% του προϋπολογισμού των κρατών της Ε.Ε.

Ξένοι ουδέτεροι παρατηρητές βλέπουν το μεγάλο γεωπολιτικό παιχνίδι που παίζεται με τη Κύπρο, και απορούν λέγοντας, «οι μεγάλες δυνάμεις πνίγονται σε μια κουταλιά νερό».

Δεν είναι ικανοί να λύσουν ένα πρόβλημα σε ένα μισό μικρό νησάκι!.

Όσον αφορά τους Ρώσους λέγομεν, ότι παρά τον ηρωϊσμό της Κυπριακής βουλής, και το ΟΧΙ

στη τρόϊκα, οι Ρώσοι – με αίτημα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, – πούλησαν τους Κύπριους, και τους έριξαν στο στόμα του Σιωνιστικού λύκου, ενώ μπορούσαν να τους διασώσουν. Γιαυτό λέμε ότι δεν έχουν «μπέσα» οι Ρώσοι, και ότι κανείς δεν μπορεί να στηρίζεται και να ελπίζει επάνω τους. Έτσι απογοήτευσαν τους μικρούς λαούς.

Μπορεί ο πρόεδρος της Κύπρου να μη χαίρει διεθνούς εμπιστοσύνης, όμως έπρεπε να υπολογίσουν το φτωχό λαό, και τη παγκόσμια κοινή γνώμη, επάνω στην αγάπη των οποίων θεμελιώνουν τα σχέδιά τους, για την αντιμετώπιση των Σιωνιστών επικυρίαρχων.

Αυτό το αγαθό το έχασαν οριστικά οι Ρώσοι. Τι ήθελαν οι παγκόσμιοι δικτάτορες;;;

1.- Να διώξουν οριστικά τους Ρώσους από Συρία, Κύπρο και Μεσόγειο. Αυτό όμως οι κ.κ.

Πούτιν & Μεντβέντεφ δεν το κατάλαβαν, και έχασαν τη παγκόσμιο συμπάθεια, αλλά και τη Μεσόγειο, που ήταν γεωπολιτικό σχέδιο των Τσάρων, το οποίο ο Πούτιν έχασε οριστικά.

2.- Οι Σιωνιστές Γερμανοί θέλουν να πάρουν όσα μπορούν περισσότερα από τα Ρωσικά χρήματα

που είναι κατατεθειμένα σε τραπεζικούς λογαριασμούς στη Κύπρο, με τα «κουρέματα», αυτό ο Μεντβέντεφ δε το κατάλαβε, και άφησε «το πουλάκι να πετάξει» προς Σιωνιστική Ε.Ε.

3.- Οι Σιωνιστές Γερμανοί θέλουν να πάρουν όλο το φυσικό αέριο της Κύπρου, ώστε να μην έχουν ανάγκη το Ρωσικό φυσικό αέριο, από το οποίο εξαρτάται ολόκληρη η ΄βόρειος Ε.Ε.

Αυτό ο πρωθυπουργός της Ρωσίας δεν το κατάλαβε, και άφησε το Κυπριακό φυσικό αέριο να πετάξει προς Σιωνιστική πλευρά.

4.- Έτσι παρέδωσαν τη Κύπρο έρμαιο και όμηρο στα χέρια του Σιωνιστικού Eurogroup και των Γερμανών, και ο Μεντβέντεφ έμεινε με το θυμό του…………….

5.- Οι Ρώσοι φεύγουν και απομονώνονται οριστικά πλέον από τη Μεσόγειο, από εγωϊσμό του Μεντβέντεφ. Έτσι πίκραναν τη διεθνή κοινή γνώμη.

6.- Για όλα αυτά φταίει ο Αναν-στασιάδης που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στους Ρώσους, και δικαίως, όμως έπρεπε οι Ρώσοι να αγνοήσουν τον Αναν-στασιάδη, και να ποντάρουν στο λαό της Κύπρου. Ο Αναν-στασιάδης έρχεται και παρέρχεται………..

7.-Δημιουργείται έτσι προηγούμενο για κατάσχεση καταθέσεων, και σε άλλα κράτη.

8.-Τα Σιωνιστικά κανάλια προπαγανδίζουν ότι οι Ρώσοι δεν έσωσαν τη Κύπρο.

9.- Προωθείται η προπαγάνδα της μη ύπαρξης άλλης λύσης, και υποταγή στους όρους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας μέσω της Σιωνίστριας ΜΕΡΚΕΛ και του πεισματάρη Σόϊμπλε. Η Γερμανία καταστρέφεται από ανάξια και ανίκανη πολιτική ηγεσία.

Διακατέχομαι από φιλορωσικά αισθήματα, αλλά δεν δύναμαι να αποδεχθώ τη ψυχρότητα με την οποίαν οι Ρώσοι αντιμετώπισαν το Κυπριακό δράμα, έστω και αν έφταιγε η Κυπριακή πολιτική ηγεσία. Έστω και αν δεν έχουν εμπιστοσύνη στον Αναν-στασιάδη, όπως δήλωσαν.

Ούτε εμείς του έχουμε. Έπρεπε να φερθούν σαν ανώτερη δύναμη, με ανθρωπισμό, έτσι που να προκαλέσουν την αγάπη του Κυπριακού λαού. Η αγάπη ενός λαού είναι ανώτερη οικονομικών συμφερόντων. Τα οικονομικά αποτελέσματα έρχονται αργότερον με την αγάπη του λαού.

Οι καιροί αλλάζουν….

Οι πλούσιοι Ρώσοι ολιγάρχες & μεγιστάνες, που κατέκλυσαν τη Κύπρο είναι ΡωσοΕβραίοι, της φυλής των Χαζάρων, δηλαδή είναι Χαζαρικής καταγωγής, γιαυτό οι Πούτιν & Μεντβέντεφ απέφυγαν να αναμιχθούν, διότι τους Εβραίους χάζαρους προστατεύει το διεθνές οικονομικό κατεστημένο των Rothschild & Rockefellers, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Ο Μεντβέντεφ περιορίστηκε σε συμβουλές λέγοντας, «Συμβουλεύω τους Ρώσους πολίτες να

αποσύρουν άμεσα τις καταθέσεις τους από τη Κύπρο», (διότι θα τις «φάει» η Γερμανία του Ρότσιλντ), λέμε εμείς.

Τελικά η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, με την αναταραχή

που προκάλεσε στη Κύπρο, άρχισε τη λεηλασία των Κυπριακών κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, με τη κυβέρνηση Αναν-στασιάδη να κρατάει «σιγόντο»………. και οι Τούρκοι

περιμένουν να πάρουν μερίδιο……..

Οι ΑμερικανοΓερμανοί Σιωνιστές των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, ανέβασαν τον Αναν-στασιάδη στην εξουσία για να «δέσουν το γάϊδαρό τους», διά τον φόβον των Ρώσων.

Υπάρχει και άλλη εξήγηση γιατί δεν βοήθησε ο Πούτιν. Όταν ο Πούτιν ανέβηκε στην εξουσία,

αντίπαλοί του ήταν οι πλούσιοι Ρώσο-Εβραίοι ολιγάρχες της περιόδου Γιέλτσιν, οι λεγόμενοι

Εβραίοι «Χάζαροι». Αυτοί οι μεγιστάνες του πλούτου, είναι η λεγόμενη «Ρώσικη Μαφία».

Αυτοί φοβούμενοι το πατριώτη Πούτιν, αλλά και για να έχουν οικονομική δύναμη, έστειλαν τα χρήματά τους εκτός Ρωσίας, και ένα από τα μέρη που φυλάσσουν τα κεφάλαιά τους είναι και η Κύπρος. Σήμερα βέβαια μετά τη Κυπριακή καταιγίδα, τα Ρωσικά κεφάλαια αυτά των Εβραίων Χαζάρων, πέταξαν προς άλλους φορολογικούς παραδείσους. Οι Ρωσο-Εβραίοι Χάζαροι έκαναν τα χρήματά τους εκμεταλλευόμενοι τον Ρωσικό ορυκτό πλούτο, τότε επί Γιέλτσιν, όπου η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση έκανε ότι ήθελε μέσα στη Ρωσία.

Ο Πούτιν έπαιξε με τους Χάζαρους Ρώσικη ρουλέτα στη Κύπρο.

Η Ρωσία θα έχει μέλλον στη Κύπρο μόνο εάν ανατραπεί ο φιλο-Σιωνιστής Αναν-στασιάδης.

Μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα, και τον οικονομικό Αρμαγεδδώνα, έρχεται και ο γνωστός μας, ο μισέλλην Χένρι Κίσσιγκερ, της λέσχης Bilterberg, και της τριμερούς επιτροπής, 90 χρονών σήμερα, ασκώντας τρομοκρατία, να ομιλεί για παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.

Σήμερα έγινε αντιληπτό το βρώμικο παιχνίδι του Αναν-στασιάδη, υπέρ των συμφερόντων των Σιωνιστικών Δυτικών δυνάμεων. Μετά το ΟΧΙ της Κυπριακής Βουλής, ο Αναν-στασιάδης έσπευσε στο δεύτερο Eurogroup, όπου συμφώνησε σε όλα, παρά το ΟΧΙ της βουλής των Κυπρίων. Ο Αναν-στασιάδης είναι ο ΓΑΠ & Σαμαράς της Κύπρου. Και οι τρείς κατέστρεψαν Ελλάδα & Κύπρο. Μέσα σε ένα μήνα εξουσίας πρόλαβε να ισοπεδώσει τη Κύπρο.

Ο Αναν-στασιάδης με τα μνημόνια που θα υπογράψει, θα δεσμεύσει τα ενεργειακά κοιτάσματα, για τα δάνεια που θα λάβει από τη Σιωνιστική Τρόϊκα. Ήδη τα υπαλληλάκια της Τρόϊκα ευρίσκονται στη Κύπρο, και κάνουν κουμάντο σε όλα τα υπουργεία. Τα καλά τα δικά μας.

Οι Κύπριοι δεν πήραν μαθήματα από τα παθήματα της Ελλάδας. Οι Κύπριοι αυτοκτόνησαν ψηφίζοντας τον Αναν-στασιάδη.

Η μικρή Κύπρος είπε ΟΧΙ που δεν τόλμησε να πεί η Ελλάδα του Jeffrey. Η κρίση ήταν στημένη από τη Σιωνιστική Γερμανία του Σόϊμπλε. Σήμερα όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, αφού γίνεται πόλεμος στα παρασκήνια για τον ενεργειακό έλεγχο των κοιτασμάτων. Είναι κοινή η μοίρα Ελλάδος & Κύπρου. Το παιχνίδι ήταν στημένο, και μόλις εξελέγη ο Αναν-στασιάδης οι Σιωνιστές Γερμανοί της Μέρκελ έσπευσαν να εκμεταλλευθούν την ευκαιρία. Τα Γερμανικά ενεργειακά συμφέροντα ήθελαν να πατήσουν πόδι στη Κύπρο. Μετά τους Τούρκους, ήλθαν οι Γερμανοί. Στη Κύπρο έγινε η αρχή, ακολουθούν τα άλλα κράτη του νότου της Ε.Ε.

Τα ενεργειακά κοιτάσματα είναι της Ε.Ε. λέει ο «σοφός» Σαμαράς.

Από τη Κύπρο & Ελλάδα άρχισε η διάλυση της Ευρώπης λόγω Γερμανίας. Ήδη άρχισε η αμφισβήτηση του Ευρώ. Οι Γερμανοί όπου πάνε τα κάνουν θάλασσα. Στην ουσία πρόκειται για Γερμανική συντριβή στη Κύπρο, αφού ανοίγει παράθυρο εξελίξεων στην Ε.Ε.

Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση έβαλε μπροστά τα κορόϊδα της Μέρκελ, για να ανοίξουν το δρόμο, για μελλοντικές κατακτήσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Ο διάσημος Νομπελίστας οικονομολόγος Πώλ Κρούγκμαν λέει, «Η Κύπρος να φύγει ΤΩΡΑ

από το Ευρώ». Τα διεθνή ΜΜΕ λένε, η Κύπρος του Αναν-στασιάδη ελευθερώθηκε από τους Βρετανούς, για να ξαναγίνει Γερμανική Σιωνιστική αποικία.

Το Λουξεμβούργο του γνωστού μας Γιούνκερ (τέως πρόεδρος του Eurogroup) τώρα κατηγορεί

τη Γερμανία ότι θέλει την ηγεμονία στην Ευρωζώνη, τόσο καιρό δεν ήξερε να μιλήσει……

Οι Σιωνιστές Γερμανοί της Μέρκελ και του μισάνθρωπου Σόϊμπλε, θυσίασαν πολλά δις. ευρώ

για τη στήριξη του ευρώ, ενώ θα μπορούσαν με τα μισά ποσά, να διασώσουν τη Κύπρο, χωρίς να προκαλέσουν οικονομικό Αρμαγεδδώνα εις βάρος της Ευρωζώνης & της Ε.Ε.



Τώρα γίνεται ληστεία των τραπεζικών καταθέσεων που απειλεί την ύπαρξη της Ευρωζώνης.

Η Κυβέρνηση Σαμαρά με τη μέθοδο της τιτλοποίησης, -μέσα στα πλαίσια των αποκρατικοποιήσεων & ιδιωτικοποιήσεων ,- ξεπουλά τα ενεργειακά κοιτάσματα

της Ελλάδος «πιρ-παρά», στους Σιωνιστές Αμερικανο-Γερμανούς, έναντι του χρέους.

Στη Κύπρο λένε, «Έλληνες τραπεζίτες μας κατέστρεψαν. Έπαιξαν το παιχνίδι των Σιωνιστών Γερμανών της Μέρκελ & Σόϊμπλε». Σήμερα δεν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών-μελώνης Ε.Ε. γίνεται της «Που…….», υπάρχει μόνο συμμαχία των πλουσίων βορείων, εναντίον των φτωχών νοτίων λαών-κρατών της Ε.Ε.

Μπροστά σε αυτό το δράμα του Ελληνισμού, οι ένοπλες δυνάμεις των Ελλήνων τι κάνουν;;;;

Μεταφέρω τη κοινή γνώμη, ο Λαός λέει, «Χάθηκε ένας πατριώτης λοχαγός, ένας πατριώτης Συνταγματάρχης με παντελόνια & Ό@@@@χεις, να κατεβάσει 10 άρματα για να γκρεμίσει αυτές τις προδοτικές Σιωνιστικές Αμερικανο-Γερμανικές εξουσιαστικές γιάφκες, της πλατείας Συντάγματος και περιχώρων, για να σώσει τη τιμή του Ελληνισμού;;;

Τους Στρατηγούς τους έχουμε μόνο για τις δοξολογίες, και τις παρελάσεις»!!!

Έτσι θα συνεχίσουμε να ζούμε, κάτω από Σιωνιστική Αμερικανο-Γερμανική σκλαβιά;;;;

Στις ένοπλες δυνάμεις υπενθυμίζω το άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος, εκτός εάν περιμένουν από εμάς τους άοπλους γέρους-όχλο με μπαστουνάκι, να κινηθούμε.

Το άρθρο 120 του Συντάγματος νομιμοποιεί κάθε εθνική πατριωτική σωστική κίνηση.


 ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Πηγές: Όλα τα Μ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου