Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Δεν καταργείται το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας – Ευχάριστη εξέλιξη της τελευταίας στιγμής – Δημιουργείται και 3ο τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος

 epitixia“Δεν καταργείται το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας. Δημιουργείται ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας με ένα Πυλώνα Πανεπιστημιακό, με αυτοδιοίκητο το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ένα Πυλώνα Τεχνολογικό, με αυτοδιοίκητο το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Ειδικά για το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας δημιουργείται και 3ο τμήμα (Μηχανικών Περιβάλλοντος) το οποίο θα λειτουργήσει τον επόμενο ή το μεθεπόμενο χρόνο. Ταυτόχρονα ο Υπουργός Παιδείας ζητά από την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας να προχωρήσει γρήγορα μέσω του ΠΕΠ στην κατασκευή της Πανεπιστημιούπολης. Το τμήμα Βαλκανικών σπουδών που λειτουργούσε στη Φλώρινα απορροφάται από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.”  
Αυτό ανέφερε, σε γενικές γραμμές, πριν από λίγο μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH o βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος, λέγοντας πως του τηλέφωνησε ο Υπουργός ενημερώνοντάς τον για τις τελευταίες εξελίξεις.
Αν είναι έτσι τα πράγματα, πρόκειται όντως για μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, την οποία θα είμαστε σε θέση να αναλύσουμε το αμέσως προσεχές διάστημα, όταν θα έχουμε μια πλήρη και αναλυτική παρουσίαση των νέων δεδομένων.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου