Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Εορτάστηκε η 99η επέτειος της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου

«Ο Θεοφάνης Καλυβιώτης , Πύρρος Δήμας και Χρήστος Παππάς γιόρτασαν  την 99η επέτειο της ανακήρυξης της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου»


Η εφημερίδα ‘Σοτ’ δημοσίευσε για την εκδήλωση της 99ης επετείου από την κήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, από τις βορειοηπειρωτικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.


Συγκεντρώθηκαν στις 11 η ώρα στην πλατεία Καρύτση στην Αθήνα, για να συνεχίσουν με λειτουργία  στην εκκλησία του Αγίου Καρύτση και κατόπιν κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο του Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

Όπως πάντα, στις 17 Φεβρουαρίου, οι ελληνικές εξτρεμιστικές οργανώσεις [ organizatat ekstremiste greke ] που αγωνίζονται για την προσάρτηση της νότιας Αλβανίας, γιόρτασαν την 99η επέτειο της ανακήρυξης της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, σημειώνει το δημοσίευμα του ‘Σοτ’ [‘Σήμερα’].

Αυτό που ξεχώρισε σε αυτήν την ιστορία- γράφει το αλβανικό δημοσίευμα του Respublica- είναι η παρουσία του μέλους του ΠΑΣΟΚ, Πύρρου Δήμα, του μέλους της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, και δεν έλειψαν και πολίτες της Αλβανίας που έχουν μάλιστα και κυβερνητικές θέσεις.

Από το μειονοτικό κόμμα mega φέρεται να παρακολούθησε την εκδήλωση ο  Περικλής Νάτσης, από το  PBDNJ (ΚΕΑΔ) ο Βαγγέλης Ντούλες, παραβρέθηκαν επίσης επρόσωποι της κυβέρνησης,  ο Θωμάς Γιάννι, ο Αβράμ Γούναρης, ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος κλπ.

echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου