Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Αποφάσεις του Δ.Σ του Περιφερειακού Σωματείου συνταξιούχων ΔΕΗ Α.Ε.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΕΗ ΑΕ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ   πέραν των άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως Συνταξιούχοι, έχουμε στην παρούσα φάση  το ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑ και η πληρωμή των επικουρικών συντάξεων για τους νέους συνταξιούχους που έχουν βγει από 2/5/12 και μετά.
Κατόπιν τούτου το Δ/Σ συνήλθε στις 11-1-2013 και αποφάσισε ομοφώνως  να κατέβει άμεσα το προεδρείο του Σωματείου στην Αθήνα και να γίνουν συναντήσεις με όλους τους συναρμόδιους όπως και έγινε.
         Συναντηθήκαμε: Με τον Γ. Γραμματέα και τον Δ/ντή Οικονομικού του υπ. Εργασίας, πρόεδρο ΤΑΥΤΕΚΩ, Δ/ντρια Οικονομικού ΤΑΠ/ΔΕΗ.
         Με όλους τους παραπάνω συζητήσαμε το φλέγον και επιτακτικό θέμα   που απασχολεί πολλούς συνταξιούχους ( ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑ).
     Όμως για να προχωρήσει  το θέμα έπρεπε να υπογραφεί από την Γ. Γραμματεία της Κυβέρνησης το νέο οργανόγραμμα του ΤΑΥΤΕΚΩ και να γίνει ΦΕΚ.  Αυτό το κατορθώσαμε με την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ώστε μέσα σε τέσσερες μέρες το νέο οργανόγραμμα να δημοσιευθεί, να γίνει ΦΕΚ με αρ.  38/14-1-2013 και  το μεταβιβάσαμε  στο πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ για την συνεδρίαση του Δ/Σ στις 17-1-2013 για την τοποθέτηση της Δ/ντριας Οικονομικού του ΤΑΥΤΕΚΩ όπως και έγινε.
     Τώρα έχει πάρει τον τελικό δρόμο για το Δ/ντη Οικονομικών του υπ. Εργασίας για την υπογραφή του μνημονίου για να γίνει η εκταμίευση των 138 εκ. ευρώ και να αρχίσει η πληρωμή του ΕΦΑΠΑΞ στους υπόλοιπους δικαιούχους.
          Για το δεύτερο θέμα των επικουρικών συντάξεων και μετά την συγχώνευση όλων των ταμείων από 1-7-2012 στο ΕΤΕΑ συναντηθήκαμε με τους :
   1) Πρόεδρο του ΕΤΕΑ και 2) προϊστάμενο τομέα συνταξιοδότησης   ΔΕΗ, όπου, καταθέσαμε το πρόβλημα που υπάρχει, και λάβαμε την απάντηση ότι μετά την συγχώνευση υπάρχει έλλειψη προσωπικού και η δέσμευσή του  ήταν ότι εντός του τριμήνου γίνεται αγώνας να πληρωθούνε .
       Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ΥΠΕΥΘΥΝΑ και το έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα ότι ασχολούμαστε σοβαρά  ως Διοίκηση μη κάνοντας  παραπληροφόρηση όπως κάνουν κάποιοι άλλοι.
    Αντλούμε τη δύναμη από εσάς γιατί η δύναμη είστε εσείς.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου