Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Χτύπημα στην ιατρική εγκληματικότητα της δωρεάς οργάνων. Ξύπνησε η εγκεφαλικά νεκρή λίγο πριν της πάρουν τα όργανα!!!


Ήταν εγκεφαλικά νεκρή και επανήλθε όταν την αποσυνέδεσαν από το μηχάνημα
Η Carina Melchior συνήλθε από το κώμα που είχε πέσει ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, λίγο αφότου οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή και την αποσύνδεσαν από τα 
μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή.

Η 20χρονη βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο Aarhus στη Δανία, όπου νοσηλευόταν, και οι γιατροί ετοιμάζονταν να πάρουν τα όργανά της για δωρεά. 

Έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν λίγα λεπτά μετά ότι είχε ανοίξει τα μάτια της και είχε αρχίσει να κινεί τα πόδια της. 
Πλέον ακολουθεί θεραπείες αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο και είναι σε θέση να μιλά, να περπατά μέχρι και να ιππεύει το αγαπημένο της άλογο.

Η οικογένειά της αποφάσισε να καταθέσει μήνυση εναντίον του νοσοκομείου για ψυχική φθορά, ισχυριζόμενοι ότι οι γιατροί απλά «ήθελαν να πάρουν τα όργανά της». 

«Αυτοί οι αλήτες με τις άσπρες στολές τα παράτησαν γρήγορα γιατί ήθελαν έναν δωρητή οργάνων» δήλωσε ο πατέρας της στην εφημερίδα Ekstra Bladet. 

Η Carina είχε τροχαίο με το αυτοκίνητό της πριν από ένα χρόνο. Έμεινε στο νοσοκομείο τρεις ημέρες μέχρι που οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή και συμβούλεψαν την οικογένειά της να τη βγάλουν από τα μηχανήματα υποστήριξης και να σκεφτούν το ενδεχόμενο της δωρεάς οργάνων.

Οι γιατροί του νοσοκομείου από την πλευρά τους απολογήθηκαν για την κακή «επικοινωνία» με τους γονείς της ασθενούς λέγοντας ότι έκαναν λάθος. 


ΣΧΟΛΙΟ
Η εγκηματικότητα και η αλαζονεία μερικών γιατρών έχει οδηγήσει σε ένα τρελό εμπόριο οργάνων...
Δεν είναι δυνατόν να παριστάνουν τον Θεό και να αποφασίζουν "με ελαφρά καρδιά" και επιστημονικά "αστεία" δεδομένα για το ποιος είναι νεκρός ή όχι...
Ηδη τα περιστατικά εγκεφαλικά και κλινικά "νεκρών" που συνέρχονται αυξάνονται.

Ναι να δώσουμε τα πολύτιμα όργανα του ανθρώπου μας σε κάποιον άλλον συνάνθρωπο που τα έχει ανάγκη. Ομως δεν θα σκοτώσουμε τον άνθρωπο μας για να ζήσει κάποιος άλλος....
Προς Θεού...

Ναι δωρητής οργάνων αλλά ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.... κι όχι τον απατηλό θάνατο που θεωρούν οι αλάζονες "επιστήμονες" οι οποίοι σήμερα λένε άσπρο και σε 5 χρόνια για το ίδιο πράγμα λένε μαύρο....

Αυτό που σήμερα θεωρούν "επιστημονικό δεδομένο" μεθαύριο το ανατρέπουν με νέα "επιστημονικά" δεδομένα.
Και καλά όταν πρόκειται για αστρονομία, μαθηματικά, φυσική κλπ επιστήμες.... αλλά όταν πρόκειται να ασχοληθούμε με την ζωή και τον θάνατο το πράγμα παίρνει άλλη τροπή....
Δεν παίζουμε.... 

Φανταστείτε πόσα κυρίως νέα παιδιά έχουν κατακρεουργηθεί με το πρόσχημα του εγκεφαλικού "θανάτου" τους...

Κι όταν ο άμοιρος γονιός είναι σε μια κατάσταση χάους οι εγκληματίες βρίσκουν την ευκαιρία να του "πετάξουν" την "καταπληκτική" ευκαιρία .... του "να χαρίσει με τον θάνατο του παιδιού του, ζωή σε μερικούς συνανθρώπους μας"...

Κύριοι ιατροί δόξα τω Θεώ, η ιατρική επιστήμη έφθασε στο σημείο να κρατάει ζωντανό το ανθρώπινο σώμα με τεχνητούς τρόπους, με μηχανήματα.... επίσης κάποια άλλα μηχανήματα σας πληροφορούν για την λειτουργία ή μη του ανθρώπινου εγκεφάλου. Τίποτα όμως και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται και τι κάνει η ανθρώπινη ψυχή, και ποιες ενέργειες συντελούνται από τον Θεό την ώρα που εσείς θεωρείται κάποιον εγκεφαλικά νεκρό.

Οταν έστω κι ένας στο εκατομμύριο συνάνθρωπός μας "ξυπνάει" από τον εγκεφαλικό θάνατο, αυτό αρκεί για να σταματήσετε αυτήν την τρομακτική σφαγή με πρόσχημα την διάσωση των ασθενών συνανθρώπων μας.

Να σωθούν αλλά από τους πραγματικά νεκρούς.... (αυτούς που πάνε για θάψιμο).

Και ξέρω τις "επιστημονικές" ενστάσεις σας ότι κάποια όργανα πρέπει να αφαιρεθούν πριν τον βιολογικό θάνατο του ανθρώπου, αλλά όταν ο βιολογικός θάνατος δεν έχει επέλθει μιλάμε για έγκλημα σε όλες τις περιπτώσεις.... ακόμα κι όταν εσείς με μηχανικά μέσα τον κρατάτε ζωντανό ακόμα και χωρίς εγκεφαλική λειτουργία!!!

Πάντα είχα μια απορία, ποιός είναι αυτός που σαν πραγματικός δήμιος τραβάει την πρίζα ή κλείνει το μηχάνημα που κρατάει κάποιον άνθρωπο στην ζωή... ακόμα και με την υπογραφή των συγγενών του.

Ζούμε σε περίεργους και φονικούς καιρούς....
Σε καιρούς που το έγκλημα βαπτίζεται διάσωση του ανθρώπου...
Σε καιρούς που η εσχάτη προδοσία θέλει να ονομάζεται "σωτηρία" της πατρίδας....
Σε καιρούς που όταν βλέπεις αεροσκάφη να σε "ψεκάζουν" καθημερινά πάνω από το κεφάλι σου πρέπει να αισθάνεσαι ευτυχισμένος... είναι για το καλό σου!!!!

Αυτή είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων.....


triklopodia


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου