Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Μπουτάρης: Τον ενοχλούν οι άντρες όταν φορούν φουστανέλες αλλά τους χειροκροτά όταν φορούν φουστάνια!!!

Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι.
Οι βλάχοι γίναν δήμαρχοι κι οι γύφτοι καπετάνιοι."


Όταν θα διαβάσετε την παρακάτω ανάρτηση ενδεχομένως και εσείς να σκεφτείτε αυτό που αναφέρεται στον τίτλο.
Ζούμε δυστυχώς μέρες όπου κάθε είδους ανομία , αποστασία και προδοσία νομιμοποιείται και κάθε λογής βρωμιά, μπόχα και απαξία αντικαθιστά με βίαο τρόπο τις πανανθρώπινες αξίες.
Μέχρι εδώ το σχόλιό μου, τα υπόλοιπα από όσα θα έλεγα στην εισαγωγή θα τα διαβάσετε στο τέλος όπου επαναδημοσιεύω μια παλαιότερη ανάρτηση της Κλασσικοπερίπτωσης σχετικά και με αυτόν τον "κύριο".

Δήμαρχος Μπουτάρης:

"Να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις, δεν προσφέρουν τίποτα"


ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ 26/10/2012


«Να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις, δεν προσφέρουν τίποτα, έχουν καθιερωθεί από την εποχή του Μεταξά, δεν είναι αντιεθνικό αυτό που ζητώ»
, ανακοινώνει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ι. Μπουτάρης εμφανώς εκνευρισμένος με ό,τι πρόκειται να συμβεί αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Μπουτάρης, δεν ζητά να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις στις μικρές επαρχιακές πόλεις, αλλά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, που γίνεται και στρατιωτική παρέλαση.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει όμως και ένα άλλο λόγο να είναι εκνευρισμένος.
Με τι νομίζετε;
Με την «φιέστα», όπως την χαρακτηρίζει του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, με τους «φουστανελοφόρους» που θα «εισβάλουν» στη Θεσσαλονίκη, ως αναπαράσταση της εισόδου των ελληνικών στρατευμάτων της Συμπρωτεύουσας: «Ενοχλεί την αισθητική μου πέραν κάθε λογικής, δεν πρόκειται να παραστώ», έλεγε.
( http://katanixis.blogspot.gr)

Μπουτάρης - η σαρακoφαγωμένη αντίκα που θέλει να γίνει το μοδάτο αξεσουάρ της "Νέας Εποχής"

Στέρεψε ο νούς, σκληρυνε η καρδιά και τα ανθρώπινα συναισθήματα κατάντησαν να είναι αυτόματα αντανακλαστικά σε καταναλωτικά μηνύματα.
Κάπως έτσι λειτούργησε και η πολιτική κρίση εκείνης της θλιβερής μειοψηφίας των πολιτών που συμμετείχαν με την ψήφο τους στο στημένο πανηγύρι των προηγούμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.Θλιβερή και απονευρωμένη πολιτικά και κοινωνικά η παρέα των 300 που με την ψήφο της έκανε δήμαρχο έναν παλιό αριστοκρατικό μπουφέ που απλώς άλλαξε τα πόμολα στα πορτάκια και τις φωτογραφίες στον ταμπλά.

Κάποιοι είπαν ότι ο μοντερνισμός του Μπουτάρη κέρδισε το κίτς της στοιχειωμένης απο χρόνια στην Θεσσαλονίκη δεξιάς .Ποιός ξέρει μπορεί να έχουν και δίκιο.Αν ακολουθήσουμε τις ντιρεκτίβες των ...
μόδιστρων της πολιτικής και των διακοσμητών του προοδευτισμού, τότε σίγουρα ο σκαλιστός δρύινος μπουφές της Θεσσαλονικιώτικης δεξιάς, με τα κεντητά σεμεδάκια και τα μπιμπελό με τις γύψινες απομιμήσεις του Παρθενώνα ανάμεσα σε σημαίες της Ε.Ε και του Βυζαντίου, ήταν οπωσδήποτε κίτς και δήθεν.Όμως τον άλλο μπουφέ, ο οποίος σημειωτέον είχε φτιαχτεί εδώ και χρόνια απο τον ίδιο μάστορα και ο οποίος είχε πάνω του τά ίδια σκαλίσματα και τα ίδια λιονταρίσια νυχοπόδαρα για στήριγμα , τον έβαψαν στα γρήγορα με πράσινες και ρόζ λαδομπογιές , πέταξαν τις παλιές φωτογραφίες που στόλιζαν τον ταμπλά και τον τοίχο απο πίσω και αφού έβαλαν πάνω του ταμπελίτσες με "αιρετικά" συνθήματα που φάνταζαν αντιεξουσιαστικά και κάμποσα φουλάρια τον πλάσαραν για καινούργιο.
Τώρα που άνοιξαν τα ντουλάπια του μπουφέ και αρχίσει να βγαίνει η νεοεποχήτικη μπόχα . άρχισαν να καταλαβαίνουν ακόμα τα θύματα των "οικων πολιτικής μόδας" , ότι αυτό που νόμιζαν για φρέσκο όχι μόνο είναι μπαγιάτικο αλλά βρωμάει ψοφιμίλα.Μια ψοφιμίλα με την οποία θέλουν οι αναπαλαιωτές του Μπουτάρη , του Καμίνη , του Ψινάκη και των υπολοίπων αναπαλαιωμένων ή ανακατασκευασμένων επίπλων του χθές , να μαγαρίσουν όλη την ατμόσφαιρα της χώρας μας.Να γίνει ο αέρας βρώμικος και αρρωστιάρης και μείς όλοι ,ψηφίσαντες και μη ψηφίσαντες, να μάθουμε να ζούμε αναγκαστικά με αυτήν την μπόχα .
Ο ελληνικός λαός πρέπει να υποταχθεί όχι μόνο στον Μπουτάρη , στον Καμίνη , και στα άλλα "σκεύη" της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", αλλά και στην μπόχα της "νέας" αποεθνικοποιημένης και σαφώς αποχριστιανοποιημένης κοσμοαντίληψης της "Νέας Εποχής".
Η "κατήχηση" στα δόγματά της ολοκληρώθηκε.
Τώρα μας καλούν να "επαναβαπτισθούμε" στις κολυμπήθρες τους , να γίνουμε "καινούργιοι" ,να μάθουμε τι σημαίνει "ευνομία" , "διαφορετικότητα", "πολυπολιτισμικότητα", "νέος πατριωτισμός", "φορολογική συνείδηση", "υπακοή" , "ηλεκτρονική διακυβέρνηση", "κάρτα του πολίτη".
Μιλούν για διαφάνεια και δεν αναφέρονται στην πιο χρήσιμη λειτουργία της αληθινής δημοκρατίας, αλλά στην γυάλινη φυλακή που κατασκευάζουν.Σε εκείνη δηλαδή τη φυλακή που ακόμα και η πιο ιδιωτική και προσωπική στιγμή του φυλακισμένου πολίτη , θα είναι ορατή στους επιτηρητές , στους δεσμοφύλακες και σε κάθε ένα κερατά της νέας εξουσίας.
Αυτό είναι αδέλφια μου το τίμημα της μοδάτης επιλογής σας.
Αυτή είναι η "φρεσκάδα" του κάθε "αιρετικού" ή "αντιεξουσιαστή" της εξουσίας.
 
triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου