Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Να συλληφθούν Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος και Στουρνάρας. Είπαν ψέματα για την λίστα Λαγκάρντ!

Ζούμε πάλι στιγμές Χούντας.....Η κυβέρνηση, και η ''ανεξάρτητη'' Ελληνική Δικαιοσύνη, εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, με την κατηγορία ότι παραβιάσε τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων, βγάζοντας στην δημοσιότητα την λίστα Λαγκάρντ, 2200
ελλήνων που διατηρούσαν καταθέσεις σε μία, από τις δεκάδες Ελβετικές τράπεζες.
Όταν βέβαια η Ελληνική Αστυνομία, δίνει στην δημοσιότητα ονόματα και φωτογραφίες απλά κατηγορουμένων για διάφορες υποθέσεις, χωρίς να έχει αποδειχθεί η ενοχή τους, τότε δεν τρέχει τίποτα. Όταν έφθασαν στο σημείο, να βγάλουν στην δημοσιότητα ονόματα και φωτογραφίες οροθετικών ιερόδουλων, όχι μόνο δεν διέπραξαν έγκλημα, αλλά έκαναν και κατόρθωμα.
Εδώ και εβδομάδες, όμως όλοι οι αρμόδιοι πρώην και νυν Υπουργοί Οικονομικών που έπρεπε να έχουν ή να ήξεραν που είναι η λίστα Λαγκάρντ, δήλωναν άγνοια. Ο πρώην υπουργός, Παπακωνσταντίνου, δεν θυμόταν που την φύλαξε. κορόϊδεψε ακόμα και την αρμόδια επιτροπή του Κοινοβουλίου, επιμένοντας στους ισχυρισμούς του. Ανάλογα έπραξε και ο κύριος Βενιζέλος. Αφού, μας είπε ότι την είχε βάλει σε κάποιο συρτάρι, μετά ότι την έδωσε στο ΣΔΟΕ, το οποίο αμέλησε, και στην βουλή δήλωνε άγνοια. Τέλος, ο νυν Υπουργός Οικονομικών, Στουρνάρας, δεν ήξερε που είναι η λίστα, και μας δούλευε ψιλό γαζί, ότι την ζήτησε από τις Γαλλικές αρχές.
Η λίστα, αφού την είχε ο ''αντικαθεστωτικός'' Βαξεβάνης, είναι προφανές ότι την είχαν όλα τα ΜΜΕ, και βεβαίως και οι ίδιοι. Είναι προφανές, πως το πολιτικό προσωπικό που είχε τη λίστα, μπορεί και να εξεβίαζε κάποιους από τους αναγραφόμενους στην λίστα. Είναι προφανές, τέλος, ότι Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Στουρνάρας είπαν ψέματα! Είχαν την λίστα και την απέκρυπταν από τον λαό.
Κύριοι Εισαγγελείς, πότε θα συλληφθούν τα παραπάνω πολιτικά πρόσωπα;;;
 
 
triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου