Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΧΟΥΜΕ 600 ΔΙΣ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!

Το ρεπορταζ που προέβαλε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 το βραδυ της Δευτέρας, έχει αναστατώσει το πανελλήνιο. Άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες ή αλήθεια από εθνικοπατριώτες που ενδιαφέρονται για την Ελλαδίτσα; Παπατζήδες ή αληθινοί ευεργέτες που η πατρίδα τους κλείνει την πόρτα;
Εμείς κάναμε το καθήκον μας για την ομάδα END. Και το ρεπορταζ θα το συνεχίσουμε. Έχει πολλές προεκτάσεις αυτή η ιστορία και η πιο σημαντική είναι να μάθουμε από που κρατάει η σκούφια τους και εαν όλα αυτα που λένε είναι αεριτζήδικες δουλειές ή ντοκουμενταρισμένες προεκτάσεις λόμπι επιχειρηματιών που σκέφτονται το εθνικό συμφέρον.
"Σε μία κατάμεστη με πάνω από 500 άτομα αίθουσα του ξενοδοχείου PRESIDENT, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενοι από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το χρέος της Κύπρου. Οι κ.κ. Σόρας και Λαμπράκης που ηγούνται της προσπάθειας της E.N.D. έδωσαν και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.
Στην ομιλία τους η οποία είχε έντονα πατριωτικό χαρακτήρα, τόσο ο κ. Σόρας όσο και ο κ. Λαμπράκης, τόνισαν ότι απευθύνονται στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα παραμείνουν ελεύθεροι. «Αυτό τον τόπο δεν θα τον πτωχεύσουν επειδή το θέλουν κάποιοι. Θα παραμείνει ελεύθερος και θα διαφεντεύεται από τους Έλληνες».
Ο κ. Σόρας συγκεκριμένα είπε: «Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια κατατεθειμένα στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το πού πήγαν τα λεφτά. Διότι εμένα δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν. Μ' ενδιαφέρει, αυτός που έφερε εδώ τη χώρα, τι κακό έχει κάνει στη ν χώρα με την υπογραφή του».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου