Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί.

Τέλος από Δευτέρα (01/10) στην ταλαιπωρία χιλιάδων ασφαλισμένων του
ΕΟΠΥΥ . Μετά από συνάντηση του προεδρείου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής με την πολιτική ηγεσία του υπουργείο Υγείας αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους.

Για εξόφληση όλων των παρόχων υγείας, στο μέτρο του δυνατού, δεσμεύτηκε ο υπουργός Υγείας κ. Αντρέας Λυκουρέντζος, μετά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

«Η Κυβέρνηση θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης όχι μόνο των φαρμακοποιών, αλλά και όλων των παρόχων υγείας, στο μέτρο του δυνατού, γιατί περισσότερο από όλα μας ενδιαφέρει η εξυπηρέτηση των πολιτών, η καλή συνεργασία και η διατήρηση της αξιοπιστίας μας στο ακέραιο», δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΦΣΑ κ. Κώστας Λουράντος ανέφερε ότι μετά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος πληρωμών και για την προώθηση των θεσμικών αιτημάτων του κλάδου εντός των ημερών «αναστέλλουμε την κινητοποίηση από τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου, και μετά από κάποιες μέρες θα εκτιμήσουμε την όλη τήρηση της διαδικασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου